reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Nie straszę :-) mnie nie pomagały w zrzuceniu wagi leki, które musiałam brać na różne paskudztwa, gdyby nie one na pewno szybko doszłabym do wagi. teraz juz nic nie biorę więc będzie mam nadzieję ekspresowo :-):-):-)

reklama
to nawet ni o to chodzi , ze byłoby to niedopuszczalne, ale nawet nikomu do głowy nie przyszłoby żeby była taka opcja... w Polsce kobieta powinna siedzieć w domu;-) j

nie dramatyzujcie tak ja chodzę z Zuzią na basen od kiedy skończyła pół roku (można od 3 miesięcy) woda jest ozonowana specjalnie podgrzewana tak jak i cały basen zajęcia są w niedziele więc nie ma nikogo innego na basenie tylko uczestnicy zajęć i nie mieszkam w Wa-wie czy w Krakowie

nie dramatyzujcie tak ja chodzę z Zuzią na basen od kiedy skończyła pół roku (można od 3 miesięcy) woda jest ozonowana specjalnie podgrzewana tak jak i cały basen zajęcia są w niedziele więc nie ma nikogo innego na basenie tylko uczestnicy zajęć i nie mieszkam w Wa-wie czy w Krakowie

luandzia chodziło mi o to , że może i są baseny dla maluszków(niewiele, ale zawsze).. tylko daleko nam jeszcze do tego żeby były jakieś foliówki na kółka w wózku... Watpię żeby ktos wózek wpuścił na basen..
Oby się pozmieniało;-)

luandzia chodziło mi o to , że może i są baseny dla maluszków(niewiele, ale zawsze).. tylko daleko nam jeszcze do tego żeby były jakieś foliówki na kółka w wózku... Watpię żeby ktos wózek wpuścił na basen..
Oby się pozmieniało;-)

hmm szczerze mówiąc nie widzę sensu po co komu wózek na basenie u nas jak dzieci były malutkie to wnosiliśmy je w tych fotelikach-nosidełkach

hmm szczerze mówiąc nie widzę sensu po co komu wózek na basenie u nas jak dzieci były malutkie to wnosiliśmy je w tych fotelikach-nosidełkach
nie ma co się doszukiwać sensu w tym że ktoś wziął wózek na basen :tak: raczej chodzi o to że jest taka możliwość :-) czyli jak ktoś chce to ma taką możliwość

No to:
38tydz, 182cm, 107kg czyli 22kg na +
Pisałam że zaczęłam puchnąć tzn w ciągu wcześniejszego tygodnia tj z 36 na 37 przybyło mi 3kg! No i wyobraźcie sobie ze dzis mam cały 1kg mniej niz tydzień temu :tak:
Jakby jeszcze te 2kg zeszły to w 20kg bym się zmieściła... :sorry:
rany, też mi osiągniecie... :-D:-D:-D

No to:
Pisałam że zaczęłam puchnąć tzn w ciągu wcześniejszego tygodnia tj z 36 na 37 przybyło mi 3kg! No i wyobraźcie sobie ze dzis mam cały 1kg mniej niz tydzień temu :tak:

mary gratulacje;-);-) ja nie mam takich osiągnięć

No to:

Tez mam nieodparte wrazenie ze schudlam, ale z twarzy :tak: policzki wrocily do stanu sprzed ciazy, zero podbrodka :shocked2: dzisiaj ide do gina i zobaczymy co waga pokaze :tak:
tylko te okropne uda, a cellulit to mi sie zrobil niesamowity. Az patrzec na nie nie moge :eek: a myslalam ze mialam brzydkie nogi przed ciaza, ale wtedy to ja chyba bylam modelka :-D Nic, tylko po porodzie musze zapisac sie do mojej klientki na jakies zabiegi, tylko skad kase na masaż próżniowy-ssący musialabym chodzic z 20 razy conajmniej wiec 1000 zl to by chyba nie starczyl :eek:

Jej, ja stanęłam na 11 kg na +.. Nawet jakby mi parę gramów ubyło.. Mam nadzieję, że dziecko urosło:( Nie znam jego wagi. Ostatnie USG miałam 2 miesiące temu. Zaczynam się martwić.

reklama
Do góry