madziakowalik
Fanka BB :)
witam :-)
jesli chodzi o moja wage to z przed ciazy wazylam 58 a teraz 72 takze tez ze mnie kluseczka:-):-)
jesli chodzi o moja wage to z przed ciazy wazylam 58 a teraz 72 takze tez ze mnie kluseczka:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
milo przeczytac ze nie jestem sama ale nie bede sie chwalic swoja waga bo troche mi wstyd ale az tak strasznie sie nie martwie kiedys tez przytylam i zrzucilam 26 kilo wiec mam juz w tym wprawe wiem co mam robic niech sie tylko bobo urodzi i startuje z chudnieciem
78kg..przy wzroście 176...więc się chociaż tym pocieszam, że jestem wysoka..
no to czekamy na rady!!! bo ja nie wiem jak sie za to zabiore... slodycze kocham a bez pieczywa zyc nie potrafie.. za warzywami jakos zbytnio nie przepadam... a przynajmniej nie na tyle zeby jesc tylko salatki... gotowane miecho to nie dla mnie bo jestem miesozerna... no i chyba zostane z tymi kg....
nie przytylas duzo.... 3/4 zniknie Ci do 2 tyg po porodzie
Pocieszyłaś mnie Klaudusia:-):-)..bo ja w ogóle to mam problem z dietami - też kocham słodycze..można powiedzieć, że to mój nałóg
probuje pomalu odstawiac slodycze zeby nie dostac szoku po porodzie ale ciezko mi to idzie...
probuje pomalu odstawiac slodycze zeby nie dostac szoku po porodzie ale ciezko mi to idzie...
Hihi, to ja podobnie..ale byłam przed chwilą w M1, umieścili tam niedaleko drzwi stoisko z pączkami i tym podobnymi cudami..oczywiście się skusiłam na pączki z czekoladą - jak wróciłam to od razu delikatna kawusia i pączuś..ech, masakra
po co od razu ze wszystkiego rezygnować?? może na początek zapiszecie się na basen ?? ja już się dowiadywałam i można nawet z dzidzią chodzić odczekam 2- 3 miesiące i będe zabierać małego no i męża , a potem zobaczymy , póki co jestem 24 kg na plusie i mam zamiar to zrzucić :-) a najważniejsze że wierze że się uda
grunt to pozytywne myślenie :-)