ja też bym się zapisałą na basen, ale taki jak jest u mnie w mieście to raczej niebezpieczny dla maluchów. Ja się bałam całą ciąże tam zaglądnąc żeby czegoś nie dostać, więc z maluszkiem to bym pewnie ze 2 lata musiała poczekać zanim go tam zabiore.
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
to tutaj są specjalne grupy dla rodziców z maluszkami i oddzielne baseny ,standardowo jest brodzik , ale jest też basen z ciepłą wodą gdzie są tylko rodzice z maluchami i basen jest głębszy od brodzika że rodzice nie marzną :-) a poza tym przy wejściu dostaje się dla malucha specjalną pieluszkę (chyba że ktoś ma swoje) , ostatnio nawet kobieta wózkiem wjechała miała takie specjalne pokrowce na koła :-) normalnie szok :-)ja też bym się zapisałą na basen, ale taki jak jest u mnie w mieście to raczej niebezpieczny dla maluchów. Ja się bałam całą ciąże tam zaglądnąc żeby czegoś nie dostać, więc z maluszkiem to bym pewnie ze 2 lata musiała poczekać zanim go tam zabiore.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
to tutaj są specjalne grupy dla rodziców z maluszkami i oddzielne baseny ,standardowo jest brodzik , ale jest też basen z ciepłą wodą gdzie są tylko rodzice z maluchami i basen jest głębszy od brodzika że rodzice nie marzną :-) a poza tym przy wejściu dostaje się dla malucha specjalną pieluszkę (chyba że ktoś ma swoje) , ostatnio nawet kobieta wózkiem wjechała miała takie specjalne pokrowce na koła :-) normalnie szok :-)
u nas nie ma specjalnych basenow... ale przynajmniej zajecia odbywaja sie o okreslonych godzinach wiec nikt nie przeszkadza.
A po co jej ten wozek w basenie byl
AniaSm
nie wnikam :-) chodziło mi tylko o to że w pl w moim mieście byłoby to niedopuszczalneA po co jej ten wozek w basenie byl
martolinka
Mama i nie tylko :-)
nie wnikam :-) chodziło mi tylko o to że w pl w moim mieście byłoby to niedopuszczalne
to nawet ni o to chodzi , ze byłoby to niedopuszczalne, ale nawet nikomu do głowy nie przyszłoby żeby była taka opcja... w Polsce kobieta powinna siedzieć w domu;-) j
tami_dj
mama Błażeja i Michała
Ja wyjątkowo jestem zadowolona z tego że przytyłam tyle ile zakładałam , czyli 9 kg, bo w 1 ciąży prawie 30 i to było masakra, zrzuciłam dopiero po kilku latach
dziubasek08
Fajne też są zajęcia fittness dla matek z dziećmi. Ja na pewno sie zapiszę ))) o ile mój maluch będzie na nich w miarę spokojny, bo na to wpływu nie mam!
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja wyjątkowo jestem zadowolona z tego że przytyłam tyle ile zakładałam , czyli 9 kg, bo w 1 ciąży prawie 30 i to było masakra, zrzuciłam dopiero po kilku latach
ja licze na to ze szybciej zrzuce te zbedne kg :-) nie strasz nas tu