U mnie dziś na wadze domowej +16kg. Zobaczymy co u gina, dziwne, ale u niego zawsze mam mniej i tego się trzymam
Bo oni maja cofniete wagi zeby kobiet w ciazy nie stresowac ;-) Chwała im za to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś na wadze domowej +16kg. Zobaczymy co u gina, dziwne, ale u niego zawsze mam mniej i tego się trzymam
nie przejmuj się celulitem ja ostatno czytałam fajny artykuł właśnie na temat cellulitu w ciąży i tam pisali że to wszystko przez tą wodę w organizmie i że jeżeli się smarujesz,masujesz etc to po porodzie będzie lepiej niż po:-):-):-):-) i ja się tego trzymamTez mam nieodparte wrazenie ze schudlam, ale z twarzy policzki wrocily do stanu sprzed ciazy, zero podbrodka dzisiaj ide do gina i zobaczymy co waga pokaze
tylko te okropne uda, a cellulit to mi sie zrobil niesamowity. Az patrzec na nie nie moge a myslalam ze mialam brzydkie nogi przed ciaza, ale wtedy to ja chyba bylam modelka Nic, tylko po porodzie musze zapisac sie do mojej klientki na jakies zabiegi, tylko skad kase na masaż próżniowy-ssący musialabym chodzic z 20 razy conajmniej wiec 1000 zl to by chyba nie starczyl
heh;-) masz rację mój gin odejmuje mi zawsze pół kg- WIE PANI KOLCZYKI TEŻ SWOJE WAŻĄBo oni maja cofniete wagi zeby kobiet w ciazy nie stresowac ;-) Chwała im za to
Zdolna albo spuchnięta Na niektóre sprawy wpływu nie mamy - możemy nie jeść więcej a zatrzymując wodę w organizmie i tak możemy puchnąć (przybierać kg), czego oczywiście żadnej z nas nie życze..Tak sie cieszylam ze schudlam chyba, a tu sie okazalo ze mam dodatkowe 4kg, czyli lacznie 20 na plusie
Ucieszylam sie, ze malo przytylam , tylko 4 kg, w porownaniu z 8 kg przy poprzedniej wizycie, ale lekarz tylko pokiwal glowa i zaczal sie smiac mowiac, ze skoro juz mam 20 kg wiecej, to on sie bedzie modlil zeby do 30 nie dojechalo do porodu ;-) Ale musialabym byc chyba bardzo zdolna, zeby przez 16 dni 10 kg przytyc