reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
Maja tylko Ty przypadkiem nie zacznij dziecka odchudzać ... :p Pięknie Ci rośnie nie ma co się przejmować, jak coś to pediatra czy położna zwrócą uwagę, a tak się ciesz że głodomorek pięknie przybiera i duży rośnie :) Gratuluje.

Nasz Bąbel jak się urodził ważył 3280,
w pierwszej dobie dużo spadła Mu waga, bo do 2980
W dniu wypisu (05.05) miał już 3170
16.05- 3560
31.05- 4200

co do wzrostu nie wiem, bo urodził się 54 cm, a przy pierwszej wizycie w przychodni miał niby 51:-D:-D

Ewcia dziecko ci się kurczy? :-D;-)

Wstyd się przyznać, ale od ostatniej wizyty u pediatry nie byłam zważyć Jagodzianki a żeby było zabawniej, po przeprowadzce mam do przychodni dwa kroki, po sąsiedzku. Mogę iść w kapciach. I jakoś ciągle mi nie po drodze. Ale dzidź rośnie, widzę po ubrankach, pierwsze pajacyki poszły w odstawkę, wchodzi w body rozmiar 68 :szok:

Trzeba zacząć nowe polowania na Allegro bo mi się ubranka w praniu kurczą nieznośnie.

Hope, na to wychodzi:-D

68:szok:

nie to mój jeszcze w niektóre 56 się mieści, fakt większość 56 już poszła w odstawkę i zaczęliśmy 62:tak:
ale rozmiar rozmiarowi nie równy:tak:

reklama
Mój Mateusz skurczył się już po porodzie! W pierwszych 5 minutach. Wiem, że z wagi spadają ale żeby się kurczyć? Najpierw podali mi na operacyjnej, że ma 54 cm a potem mężowi, że ma 51... I we wszystkich dokumentach jakie nam dali raz jest tak a raz tak. :)

Do góry