reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Nieźle, nieźle dzieciaki:tak:
My jutro popołudniu idziemy się ważyć:tak: ale czuję tak na rękach już troszkę większy ciężar:-)

Właśnie zmierzyłam mojego kurdupelka:
długość 65 cm mierzona na płasko (dziecko położone na metrze;)
stópka 10cm

Ostatnia edycja:
reklama
dzis zważyłam mojego jasia i wynik jaki zobaczylam wprawił mnie w osłupienie waga wskazała 12 kg :szok: jas ma 8 miesiecy i 13 dni zastanwiam sie czy to nie za dużo??

a my dzisiaj byliśmy na zaległym szczepieniu i waga wskazała 9700:szok::-D, czyli 600 gram w 3 tygodnie, koksuje laska koksuje
i pani doktor powiedziała że takie grubaski:eek: to zazwyczaj później raczkują
pięknie grubasek

Ika wie ze musi miec wage miec odpowiednia aby facecika nosic:tak:
Eli 12 kg to doc sporo ale jesli nic niemowi i dzidzi proporcjonalna to wszystko jest oki tak mysle:tak:

Ika no a mama miała ogranicyć jedzienie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper wynik:tak:
Eli1125 wydaje mi sie że to duzo, ale jak synek sie dobrze rozwija i ta waga mu w niczym nie przeszkadza to chyba nie ma się czym martwić:tak:no i tak jak dziewczyny piszą skonsultuj to ze swoją pediatrą:tak:

dzieki za odpowiedzi pojde do pediatry i sie zapytam :) jasio rozwija sie prawidlowo kilka dni temu zaczął podnosić sie z pozycji leżącej do siedzenia :) mam nadzieje ze wszytsko bedzie w porzadku :happy:

reklama
Eli napewno w porzadku.moj wazy 11kg,a wcale na grubasa nie wyglada.Jak dziecko jest proporcjonalne,to nie ma sie czym martwic.

Post super wynik:tak::happy:

Do góry