reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Florka - super!! jak pamiętam to chyba w ciągu tyg 200 gram więcej!! moja tyle przybrała ostatnio z 1,5 mca:-:)zawstydzona/y:
my na ważenie lecimy w poniedziałek, mam nadzieję że jest trochę lepiej niż ostatnio.

Florka - super!! jak pamiętam to chyba w ciągu tyg 200 gram więcej!! moja tyle przybrała ostatnio z 1,5 mca:-:)zawstydzona/y:
my na ważenie lecimy w poniedziałek, mam nadzieję że jest trochę lepiej niż ostatnio.
Pabla, ale Florka ma do odrobienia około 300 gr straty z choróbsk, a normalnie też przybierała około 200 gr miesięcznie, więc jak przypakuje, co straciła, to pewnie wróci do starego rytmu:tak:

hej,
u nas dzisiaj ważona - 7400 g
cóż, jestem trochę zawiedziona bo myślałam że będzie trochę więcej:-:)sorry2:
generalnie jest lepiej, bo ostatnio w 1,5 mca przybrała 150 gram, a teraz w 1 mc 250 gram, ale ale.......:-(
umówiłam się w piątek do lekarki, może wydębie skierowanie na usg jamy brzusznej na wszelki wypadek.

Pabla, Lenka cały czas w ruchu, więc sama widzisz... No ale faktycznie jak masz się zamartwiac, to zrób USG brzuszka:tak:

hej,
u nas dzisiaj ważona - 7400 g
cóż, jestem trochę zawiedziona bo myślałam że będzie trochę więcej:-:)sorry2:
generalnie jest lepiej, bo ostatnio w 1,5 mca przybrała 150 gram, a teraz w 1 mc 250 gram, ale ale.......:-(
umówiłam się w piątek do lekarki, może wydębie skierowanie na usg jamy brzusznej na wszelki wypadek.

Pabla, jak dotad Lenka i Zainab szly 'leb w leb' z waga, teraz Zainab wazy troszke wiecej. Jednak Lenka chyba je wiecej niz moja mala (na podstawie tego co pisalas na innym watku), ale bardzo duzo sie rusza i pewnie to wszystko spala. Moja mala to leniwiec nieprzecietny, nie chce sie jej dzwigac pupy- wiec pupa rosnie.
No i tak jak pisze KasiaDe, aby sie nie zamartwiac lepiej wykonac to USG.

Beaa - a ile Twoja księżniczka waży???
no rusza się strasznie, to fakt. Nawet w wózku podryguje.....na tyłku na chwilę nie usiedzi..
chyba po kazdym jedzeniu będę ją wiązać w łóżeczku na przynajmniej 30 min:-D:-D:blink:

Pabla- ostatnie wazenie bylo chyba 17 marca, waga 8,16. Jak juz pisalam moja mala to leniwe dziewcze. Od wczoraj tez cuduje z jedzeniem- chyba sie zarazila ode mnie, bo dzisiaj byla bardzo rozpalona.

reklama
Pabla ja myślę,że Lenka taka ruchliwa to sporo spala i nie ma się czym martwić,ale dla świętego spokoju można usg zrobić.
Ewelinka no niezły wynik:szok:

Do góry