reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Pabla tak jak dziewczyny piszą, Lenka teraz "biega" po całym mieszkaniu to spala te kalorie:tak:ale wiem co czujesz , też ważąc Kubę myślałam że już 8 kg na bank a tu 7600, ale lekarka mówi że jest ok poprostu jak narazie jest zgrabniutki i tyle,a dla mnie itak jest pączusiem:-D

reklama
Ja zważyłam małą w niedzielę jak byłam u mamy , ale dopiero dzisiaj mam czas żeby napisać, że mam małego słonika- Oliwia waży 9,2 kg :szok::szok: no i mierzy jak wcześniej pisałam 77 cm

Slicznie rosna lipcowe dzieciaczki.
Oliwka ale przypakowalas:-)
Pabla nie przejmuj sie .Moze tak jak Kircym pisze mala biega i szybko spala

Oliwka no nieźle - a z mamą konsultowałaś, czy ma siłę taką kluskę nosić?:-p
Pabla, jak na speeda jakiego ma Lenka, to i tak neiźle przybrała:tak:

Melduje ze moje dziecie wazy 9,43 kg i ma 74cm wzrostu. calkiem niezly przyrost, 21 lutego bylo 8,84 kg :-)przynajmnniej jedna dobra wiadomosc :tak:

reklama
Do góry