reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

:)
ja tam luz, nie wydaje mi się żeby była jakaś gruba ta młoda, fakt pani doktor powiedziała że długa jest:tak::tak::tak: ale mierzyć będziem na 9 miesiąc, wtedy pewnie będzie też i z 10 kilosów:-D

reklama
A nasza Lenka wczoraj skończyła 9 miesięcy i waży jedynie 7300, mierzy 67cm, stópka 10cm, głowka 42cm. Jest taka drobniutka, strasznie się martwię, że taka malutka, nasza pediatra też szuka przyczyny, 30kwietnia mamy usg jamy brzuszka i zobaczymy.
Nie chce raczkować, nie ma ząbków, czasami uda jej się samej usiąść :)

reklama
Iza - moja Lena skończyła 9 mcy tydzień temu i ważyła 7400g. Mierzy około 72 cm. robiłyśmy usg jazmy brzusznej i wszystko ok.Wyniki krwi z mojego rozezniania też ok, anemii nie ma ( chyba....wynik żelaza około 18 a min jest chyba 10 ).
jeszcze mocz nam został ale to chyba po świętach zrobimy.
Chyba taki urok naszych drobinek poprostu:-)

Do góry