reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Jola no proszę jak sie Maksiu rozhulał niedługo wszystkich przegoni :-).
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Jola-gratki!!! :-)
Ja niestety nie mam wagi, zostala w Oregonie :-) ale na dzien dobry w PL przeszlysmy kryzys laktacyjny-zwykle dawalam malej 1-2 butelki a tu musialam dawac 5!!! jak sie odciagalam to bylo malo pokarmu zeby bylo gorzej (po tej podrozy potwornie sie odwodnilam) ale juz jest okay. Kryzys zazegnany :-) powrocilysmy do 1-2 buteleczek. Na wazenie pojde dopiero 24 pazdziernika przy okazji szczepienia.
Ja niestety nie mam wagi, zostala w Oregonie :-) ale na dzien dobry w PL przeszlysmy kryzys laktacyjny-zwykle dawalam malej 1-2 butelki a tu musialam dawac 5!!! jak sie odciagalam to bylo malo pokarmu zeby bylo gorzej (po tej podrozy potwornie sie odwodnilam) ale juz jest okay. Kryzys zazegnany :-) powrocilysmy do 1-2 buteleczek. Na wazenie pojde dopiero 24 pazdziernika przy okazji szczepienia.
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
U nas z waga beznadziejnie - 2 tyg temu Misia wazyla tylko 4600 (karmiona tylko cycem) (urodzona 3800) ale juz dwa dni pozniej 4800 - podawalam wtedy juz butle(wreszcie pediatra przejrzala na oczy...). Teraz juz jest tylko na butli (pokarmu u mnie juz zero) i chyba wreszcie ladnie przybiera...wazymy sie w czwartek pewnie.
Fantazja, naprawdę się nie przejmuj. Grunt że dziecko się wreszcie najada. Dla każdej Matki najważniejsze jest aby karmić dzidzię piersią, ale uważam że wariowanie na tym punkcie i męczenie i stresowanie siebie i dziecka to przesada. Kuzynka mi kiedyś opowiadała że jak była w szpitalu to była z nią dziewczyna, która pokarmu miała tyle co kot napłakał i dziecko chudło w oczach, lekarze kazali podawać mieszankę, a ona nie, bo musi piersią. Nie wiem jak się to skończyło bo kuzynka wyszła ze szpitala, ale była przerażona postawą tej dziewczyny i wyglądem dziecka.
reklama