reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

U nas waga na wierzchu i maly codziennie sie wazy sam i nieraz mnie wola wiec wiem na bierzaco.A cm ostatnio w sklepie popatrzylismy bo na dzieciecym na scianie jest:yes:Zreszta ciuchy juz dlugo kupujemy na 104,110 lub 116

reklama
Dominika - konkretna dziewczynka:tak:

A ja właśnie zmierzyłam i zważyłam Ingucha i wyszło mi już 12 kg (hurrraaa!!) i 95cm:-)

Podczas zeszłotygodniowego mierzenia wyszło, że Jagoda ma:
100,5 cm
16 kg

wypasiona kobita z niej ;p

No to Victor teraz...
115 cm
17 kg
Asiun dlaczego sie smucisz przy wadze?Sa dzieci szczuplejsze i grubsze uwazam ze nie ma sie czym martwic.Jest zdrowa i pogodna a to najwazniejsze:yes:

reklama
Też bym się na Twoim miejscu Asiun nie przejmowała, Inga jest zdrowa i pogodna:tak: A drobne kobitki zawsze fajnie wyglądają;-) gorzej jakby takie chucherko z faceta było;-)
Antka wysoką waga też się nie przejmuje bo on taka budowę ciała ma, jest po prostu mocno ubity;-) no i na zdrowym jedzonku chowany, bo słodyczy nie lubi tylko surówki i mięsko wcina.

Vici 115 cm??? jestem w szoku....

Do góry