reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Ja tez jeszem w szoku :-D no ale wlasnie go zmierzylam dla pewnosci i nie wychodzi inaczej.Ale i ja i Jacek szybko wyskoczylismy do gory tyle,ze Jacek zatrzymal sie dopiero przy 1,84 :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No ale musze ci powiedziec,ze Victor tez malo na wadze przybiera ale jak ma dobre wyniki to lekarze mowia aby sie nie przejmowac.

Asiun - Jagoda od chyba 2 lat waży ok 15 kg. Raz waga w dół, raz w górę.
Każda choroba - automatycznie waga leci.
Teraz ją ważyłam, bo przez ostatnie 2 tyg miała niesamowity apetyt, no i poczułam to na rękach. Dodatkowo, od miesiąca nie miała gorączki, tylko lekkie przeziębienie, więc trochę nadrobiła.
A jak widziałam Ingunię, to owszem, jest szczuplutka, ale nie wychudzona.
Bardzo fajnie wyglądała.
Domyślam się, że jak ściąga ubranie, to widać kości (bo u Jagody też widać), ale przecież latem niewiele miała na sobie.

Hmmm niezle te nasze chlopaki.
Maja jakis czas temu wazyla prawie 15 kg a wzrostu nie wiem, dzis powiem babci zeby ja zmierzyc ale ona z tych niskich :-)
Maks natomiast w pelnym ubrania(zimowe spodnie) mierzony i wazony bylw szpitalu to 24,3 kg i wzrostu 124

witajcie, nie wiem czy mnie pamietacie, ale udzielalam sie na forum pod nickiem martap22, teraz mam nowy

Moja Wiki wazy 17 kg i mierzy 104 lub 106 cm, nie pamietam dokladnie

reklama
Witam się z Wami po raz pierwszy!
Podczytywałam ile wasze pocieszki mierzą i ważą bo wcześniej nie mialam porównania...i widzę że jest u nas nieźle. Laurka ma 106 cm i waży 16 kg.:tak:Za 2 tygodnie mamy bilans to będę miała porównanie bo te wymiar to sprzed 2 miesięcy.
Pozdrawiam!

Do góry