reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga dzieciątek

Fantazja! Gdzieś Ty się podziewała dobra kobieto! Jak tam Twoja praca i wyjazd? Szykujecie się? Jak zdrówko Męża?
A Misia rzeczywiście super drobinka przy pozostałych Czerwcówiątkach.:tak:Ale skoro wszystko ok, to widać taka jej uroda.:-)

reklama
Czesc Dzagudku:) No mnostwo zawirowan bylo..w koncu zrezygnowalismy z wyjazdu, bo warunki finansowe okazaly sie duzo gorsze niz bedziemy mieli tutaj. Maz ok, wrocil na doktorat, czuje sie juz bardzo dobrze. Ja prace napisalam, bronie sie w listopadzie (czekanie na recenzje..) i od grudnia zaczynam prace:)

Fantazja-super ze Wam sie powoli uklada:tak:Trzymam kciuki za obrone pracy.
Nie martwiaj sie Amelka byla wazona tydzien temu i waga 8100.Nie jestes sama,choc u nas to przez ta infekcje co sie za nami ciagnie jak smród;-)

Elmaluszku, ja Ci powiem, ze wcale sie nie martwie, bo sama mala jestem (152 cm) i juz teraz Misia wydaje mi sie ciezkawa jak ja nosze:) A gdybym miala te kilka kilo wiecej nosic....chyba bym padla. Cale szczescie, moja Misia juz w pelni biegajaca, wiec na rece biore sporadycznie;)

fantazja właśnie doczytałam, więc pytania na Czerwcówkolandzie uznaj za niebyłe, natomiast komplement jak najbardziej podtrzymuję :-)
Cieszę się, że Wam się ładnie ułożyło - i gratuluję napisania pracy! :-)
A Misia ma posturę klasycznej modelki :tak: (z resztą, nie tylko posturę :-D)

Dziś mierzony Piotruś ma 80 cm (starałam się Go porządnie naciągnąć ;-)), natomiast ciężki jest na 10800g. Kawał chłopa :-)

Zosia ma 77 cm i waży 10,8 kg. Lekarka sprawdzała na siatkach i stwierdziła że Zośka jest za gruba i mam uważać na kalorie :wściekła/y:

Sprawdziłam sama i żeby było idealnie Zosia powinna mieć centymetr więcej. No co za babsztyl. Że niby mam jej diete wprowadzić i liczyć wszystko co je?

reklama
Do góry