reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga dzieciątek

Dzisiaj Wojtuś 11800 (a przecież on nic nie je, serio!:-() i mierzy 81 cm, ale uważam, że sporo więcej bo go babka mierzyła na łapu capu, a on na ukos prawie leżał :baffled: Ubranka nosimy 86.

reklama
Byliśmy u pediatry,Livciok waga 10450 g w pampersie ,wzrost 84cm:szok:

Ostatnia edycja:
Gośka modelka ci rośnie :-D
Maks z 10cm mniej ma wzrostu, a waży więcej niż Livcia :szok: kurdupel mi roścnie (po tatusiu :-p)

u nas wzrostu 98 a wagi 13.900 bez obiadków bo ni j nic poza mlekiem no chyba ze troszke buły czy banana ogórasa zielonego

Matko jedyna:szok:NUNA!Toz to gigant:-pDuzy chlopczyk Ci rosnie,a myslalam ze moja taka wyyyrosnieta,bo wieksza od wszystkich znanych mi dzieciakow w jej wieku i od tych starszych tez:tak:
Nuna od wrzesnia do szkoly go posylaj:-):-D

Wow Nuna ale masz już chłopa sporego no pieknie rośnie :-).
Laura ostatnio bardzo dużo i szybko przybiera, jakoś w czerwcu ważyła chyba 10.800 a wczoraj 12, 5 kg, aż sie martwię czy to nie za szybko w przyszłym tyg. idziemy na kolejne szczepienia to się dowiem, ale spodni na guziki nie może nosić bo w żadne się nie zapnie, zostają tylko dresy:-D.

Laura dzisiaj ważyła 12,8 kg czyli przez 3 miesiące przybrała 1 kg nie jest tak źle już myślałam że bedzie 2 kg, ale jednak ostatnio więcej wazyła niz mi sie wydawało.

reklama
Witamy po dlugiej przerwie. No ja mam chyba najwieksza chudzine, choc ostatnio Misia zaczela wcinac obiady i ... m-c temu wazyla 7 kg (zrobilysmy profilaktycznie morfologie - wszystko super) a teraz czuje, ze jest cos kolo 8. A wzrost okolo 80 cm:)

Do góry