reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

agik suuper zdjecia, a ta sesja w recznikch, boska:)
...dzięki Sorga. Wasza galeria też ekstra i prawdę mówiąc, kiedy ją zobaczyłam od razu zagoniłam Mojego, żeby naszego Wojtusia też wkleił;-)
Tylko, że ja w ogóle nie mam zdjęć z dzieckiem bo tylko biegam z aparatem i cykam a mi nie cykają :-(

reklama
Agik, skąd ja to znam??? Wczoraj wkurzyłam się i poprosiłam męża o fotki z Madzią to patrzył na mnie jak na jakiegoś dziwoląga. Ot co to się zachciewa!:-D A ja jak widzę u Madzi jakąś fajną pozę czy minę to od razu ganiam z aparatem. Ech, taki to los fotografów!!!
Ale muszę Ci powiedzieć, że Wojtuś to cała Mamusia! Podobny baaardzo!
A przy okazji, to "ściągnęłam" od Was ten program do zdjęć, bo fotosik już mnie wkurza a ten jest super.;-)

dziewczyny ja mam męża fotografa z zawodu, a fotki Miśkowi muszę sama robić. ja mam tylko kilka i to u teściów na płycie - szwagierka robiła, muszę przegrać. mój mąż pewnie by zareagował tak jak mąż dzagud;-)

Piotruś 2 dni temu skończył 6 tygodni. Dzisiaj ważył 4730g - najniższa waga 2810g - i mierzył 56cm (przy 50cm urodzeniowych - ale w tych 50 to jakoś nie wierzę...). Wychodzi około 320g przybierania tygodniowo - ładnie jak na samą pierś :-)

Piotruś 2 dni temu skończył 6 tygodni. Dzisiaj ważył 4730g - najniższa waga 2810g - i mierzył 56cm (przy 50cm urodzeniowych - ale w tych 50 to jakoś nie wierzę...). Wychodzi około 320g przybierania tygodniowo - ładnie jak na samą pierś :-)
Esia nie dość że nasze dzieci urodziły sie tego samego dnia to jeszcze w dniu dzisiejszym ważą tyle samo! Przez 3 tygodnie przybrała ponad kilogram. Tyle że najniższa waga mojej niuni to 2980. Obwód główki dzisiaj 37 cm a w dniu urodzenia 33cm, długość od główki do pośladków 45 albo 47 niestety zapomniałam:zawstydzona/y:.

No to pięknie wam dzieci rosną :tak:
Mój chyba nadrobniejszy ze szystkich czerwcówiątek, ale strzeżcie się, gonimy was ;-):-D

Hihi - no właśnie chyba Piotruś się śmietanką opija :-D

Kotek my to w ogóle jakbyśmy bliźniaki miały - termin na ten sam dzień, poród tak samo przyspieszony, teraz ta waga. Oj, ciekawe czy coś z tego będzie ;-)

reklama
Esia - Zosia przybierała dokładnie tak samo. :tak:

Piszę 'przybierała' bo jak ją zważyłam po trzech dniach ostatnio to przybrała tylko 50g (chciałam ważyć co czwartek - tak jak się urodziła). I się martwię że coś jest nie tak. No ale zobaczymy jak cały tydzień upłynie. :baffled:

Do góry