reklama
Wg domowej wagi moje dziecko 6 tygodniowe waży 5200g Zobaczymy dziś na wizycie u pediatry czy nasza waga aby nie kłamie, ale coś mi się wydaje że to może być prawidłowe wskazanie bo Misiek wygląda na większego niż jego 4,5 miesięczny kuzyn.
E
efilo
Gość
Nieźle!
Moja Żabka też zaszalała z wagą. Z trzech kilo zrobiło się 5.
P.S. Dopiero teraz odkryłam ten wątek. Przebrnęłam przez cały, ale jako że się rozjeżdżamy z wiekem dzieciaków i wagą urodzeniową to więszkość informacji niewiele mi powiedziała.
Czy możecie powiedzieć ile Wasze dzieciaczki przybierają tygodniowo?
Moja średnio od ostatniego ważenia 327g tygodniowo. Je tylko pierś. Niestety nie wiem czy po ostatnich problemach z karmieniem nadal 'ciężeje'. Zobaczymy w czwartek.
Moja Żabka też zaszalała z wagą. Z trzech kilo zrobiło się 5.
P.S. Dopiero teraz odkryłam ten wątek. Przebrnęłam przez cały, ale jako że się rozjeżdżamy z wiekem dzieciaków i wagą urodzeniową to więszkość informacji niewiele mi powiedziała.
Czy możecie powiedzieć ile Wasze dzieciaczki przybierają tygodniowo?
Moja średnio od ostatniego ważenia 327g tygodniowo. Je tylko pierś. Niestety nie wiem czy po ostatnich problemach z karmieniem nadal 'ciężeje'. Zobaczymy w czwartek.
E
efilo
Gość
Luka mi pediatra powiedziała że Zosia powinna przybierać 170g tygodniowo. Więc 200g na pewno jest ok
Pycia - rany julek. Co Ty Dawidkowi dajesz jeść???
Pycia - rany julek. Co Ty Dawidkowi dajesz jeść???
reklama