reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

Moj Eryczej ja żaba wyglada bo brzuch mu na boki rośnie:-D a przybieral ostatnio 40 g, w jesen dzien!!! ale standardowoto 20 do 30 a jaki juz silny jest i chyba mamy kolejny jakis skok bo wczoraj tylko cyc i cyc...i spanko:p

reklama
My za to mamy cyckaną noc - Piotruś budził się co 1,5h i żądał jedzenia :szok: W tym tempie to zaraz będę musiała szafę wymienić ;-)

Mój Szymek w 7-ym tygodniu ważył 5550 g , urodził sie z wagą 4000 g , wychodząc ze szpitala miał 3940 g, wiec myslę że pięknie przybiera, co zresztą po nim widać , bo ubieram już go w roz. 68 :)

jolu gratulacje :tak:
Goździczek to twój synek już chłop jak dąb:-D
Esiu taki urok, że trzeba się pozbywać tych ślicznych ubranek na rzecz większych, równie ślicznych:happy2:

Jola-gratki:-)
Gozdziczek-moja niunka podobnie, przy porodzie-4095 gram, a po 7 tygodniach 5500g. Ja tez juz kolejna serie ciuszkow musialam wyciagnac (68), az zal sie z tymi malymi rozstawac bo nawet nie sa zniszczone...

My po wazeniu wczoraj...uff balam sie tego strasznie bo jakos mala mi wychudla w oczach, ale albo mi sie zdawalo, albo poprostu rosnie. Waga przy porodzie 3480gr, a po 7tygodniach 5250gr (z pampersem hehehe) ;-) ;-) ale sie ciesze - kamien z serca mi spadl :-D:-D:-D

Anni kochana a czy Suri nie ma 8 tygodni?Wczoraj miala 7 tygodni i 6 dni, tak mysle...bo moja tylko dwa dni starsza od Twojej i 8 tygodni w srode skonczyla...A tak poza tym to waga imponujaca :))) paczuszek slodki :)))

reklama
Do góry