reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada Serca Zespół Downa u Plodu

Narazie się nie wybieramy, bo ledwo chodzę a jeszcze muszę syna odwozić na zajęcia sr czwa pt, w niedzielę pojadę bo i tak muszę dojść do siebie po tym NOP bo jeszcze mnie trzyma a może trwać nawet 72 godziny tak czytałam ten stan po szczepieniu, do Krakowa mam trochę i jazda teraz była by niewskazana. Jak byłam ostanio to była kartka z respiska godzin odwiedzin ale czy dalej są odwiedziny to muszę zapytać jutro. męża ostanio nie wpuściły i mówiły że nie ma odwiedzin ale nie wiem czy dlatego że był nie w godzinach odwiedzin,.bo nieraz nas wpuszczali trochę wcześniej.
Uważaj na siebie, Twoje zdrowie jest najważniejsze 💪

reklama
Mocznik i kreatynina podwyższone, dostaje wlewy furasemitu żeby odsikac bo nerki słabo pracują, dożylnie adrenalina, corotrop dopamina we wlewie, dwa antybiotyki, karmienia dojelitowego już nie toleruje i jest karmiona dożylnie, ....

Mocznik i kreatynina podwyższone, dostaje wlewy furasemitu żeby odsikac bo nerki słabo pracują, dożylnie adrenalina, corotrop dopamina we wlewie, dwa antybiotyki, karmienia dojelitowego już nie toleruje i jest karmiona dożylnie, ....
Bardzo współczuję, to bardzo smutne, że mała jest w takim ciężkim stanie. I ta niepewność jutra, to wykańczające dla Ciebie, wciąż być przygotowanym zarówno na złe jak i dobre wieści. To już tak długo trwa. Wszystkie tu na wątku czekamy na informacje o Tobie i Małej.
Moja mała pod koniec życia miała też wlewy z morfiny. Odeszła we śnie. Oby i wasze cierpienie skończyło się w możliwie łagodnie i spokojnie.

@NewMom rzadko piszę, ale czytam Twój wątek. Wiedz, że całym sercem jestem z Wami i myślę o Was ciepło. Życzę Ci, aby los się odmienił, żeby życie stało się prostsze, żeby emocje dawały odsapnąć. Trzymaj się, pisz co chcesz i kiedy chcesz, stoi tutaj za Wami bardzo dużo ciężko doświadczonych kobiet, wiedz, że nie jesteś sama.

reklama
Do góry