reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

Ladina znalazlam za 1699 zl.To chyba nie az tak wysoko cenowo.
http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgU...zczegoly.php%3Fprzedm%3D6697917%26grupa_p%3D1

Tylko my z mezem myslelismy tak:
Antek ma teraz 23 miesiace i uwielbia jezdzic w wozku.
No i ze kupimy tego Phil&teds-a i Antek bedzie jezdzil w nim jeszcze jakies 6 miesiecy do roku.
A pozniej tego Phila da sie przerobic na zwykly pojedynczy wozek.
I bedzie tylko dla mlodszego.

Jezeli kupie taki jak ten ABC Desing lub Jane Powertwin,to po pol roku-rok bede musiala go sprzedac i kupic jakas jedynke:baffled:
Co jest bardziej przyszlosciowe?

reklama
anineczka
faktycznie nie jest drogi,
a nie zastanawialas sie po prostu nad taka deska dla starszaka , albo rowerkiem przykrecanym do wozka? Moja kumpela miala taki rowerek u niej byla mniejsza roznica wieku i sprawdzil sie rewelacyjnie.

anineczka
faktycznie nie jest drogi,
a nie zastanawialas sie po prostu nad taka deska dla starszaka , albo rowerkiem przykrecanym do wozka? Moja kumpela miala taki rowerek u niej byla mniejsza roznica wieku i sprawdzil sie rewelacyjnie.
Szczerze to o rowerku nie slyszalam :dry::sorry2:
A deska odpada.Mlody moze nie wytrzymac godziny ciaglego stania.
Juz nie mowie tutaj o jakis spacerach 2-3 godzinnych,ale zwyklego wypadu na zakupy.
Musze poszukac takiego rowerka:tak:

Pati chyba ty kupujesz tego typu posciel?
221242527

Powiedz mi kochana co z tym ochraniaczem?
Bo ja tak na chlopski rozum mysle sobie:
Jest swietna i wogole bajera,ale na poczatek dziecko daje sie na jak nawyzszy poziom lozeczka.Tak,zeby nie schylac sie w glab lozeczka,a wtedy ten ochraniacz wystaje ponad lozko??
Wytlumacz mi to bom niekumata chyba :rofl2:

ja mam ten ochraniacz i ta posciel i jest rewelacyjna
jak lozeczko jest na najwyzszym poziomie to ochraniacz byl wlozony troszke glebiej przy materacu i troche wystawal ale to nie ma zadnego wplywu na wyglad
bylo ekstra :-)

moze znajde zdjecie

reklama
ja mam ten ochraniacz i ta posciel i jest rewelacyjna
jak lozeczko jest na najwyzszym poziomie to ochraniacz byl wlozony troszke glebiej przy materacu i troche wystawal ale to nie ma zadnego wplywu na wyglad
bylo ekstra :-)

moze znajde zdjecie
Ahaaaa to juz kumam :happy2::happy2:
Bo sie zastanawiam nad nia...ale musze jeszcze kupic koldre i poduszke.Wole w Pl bo tutaj straszna drozyzna:no::wściekła/y:

Do góry