reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

reklama
Ladina..zdecydowałam się właśnie na tą karuzelkę Tiny Love ZOO ponieważ:
-wiele dobrego o niej słyszłam i czytałam
-walory estetyczne posiada
-moje dwie kumpelki kupiły ją swoim pociechom i bardzo mi się spodobała;-)

zastanawiałam sie tez nad tą fischer price z projektorem,ale ona bardziej dla dziewczynki a nie dla chłopca jest:-)

Pati
ja mam juz jedna karuzele Tiny Love i bylam z niej bardzo zadowolona, bo ma bardzo przyjemne melodyjki i moja mala przy niej blyskawicznie sie uspakajala.
Teraz skoro sa blizniaki to wlasnie chce dokupic druga i zastanawiam sie nad ta co Ty kupilas. Chyba ma tez jakies fajne melodie, jak sie nie myle to chyba cos z klasyki.A ta z projektorem tez w sumie fajna:tak:

Pati
ja mam juz jedna karuzele Tiny Love i bylam z niej bardzo zadowolona, bo ma bardzo przyjemne melodyjki i moja mala przy niej blyskawicznie sie uspakajala.
Teraz skoro sa blizniaki to wlasnie chce dokupic druga i zastanawiam sie nad ta co Ty kupilas. Chyba ma tez jakies fajne melodie, jak sie nie myle to chyba cos z klasyki.A ta z projektorem tez w sumie fajna:tak:
ta ZOO ma Bethowena,Mozarta i Bacha

no wlasnie tak mi sie wydawalo:tak: fajnie, bo bardzo uspakajaja
Doopa ze mnie bo ostatnio byla na aukcji wlasnie taka karuzela za pol ceny a ja sie nie moglam zdecydowac:dull: No nic do pazdziernika-listopada jeszcze troche czasu:-p
podobaja mi sie tez maty edukacyjne z Tiny Love, ale niestety tez sa drogie :dull:

Hej
Ja mialam ta z projektorem z Fisher Price i jestem bardzo zadowolona.
Ja sama uwielbialam sluchac tych melodyjek i moj synek zasypial przy niej w 5 sekund.
Tylko,ze u nas jest inny model,niebieski.W sam raz dla chlopaka.
Dostalam ja w prezencie,juz sie popsula,ale sluzyla nam 1,5 roku.
Teraz tez sie zastanawiam nad nia.

U nas ta Tiny Love kosztuje 34 euro,a ile w Pl (nowa)?

A to te butelki

pf_12.jpg

ja mam taka karuzele: @ KARUZELA RAINFOREST + PILOT @ Fisher Price @ GW (216012712) - Aukcje internetowe Allegro

i mate tez z tej serii:V2* FISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (215639465) - Aukcje internetowe Allegro

i mlody zadowolony na maksa
ale dostalam w prezencie od ciotek z juesej

butelki polecam dr brown- moj z takich lykal a generalnie karmiony flaszka od kiedy skonczyl 2 meichy jakos

posciel feretti polecam goraco, ochraniecze sa grube i fajne
jedyny minus jak dla mnie to ewentualnie ze ciezko sie prasuja ;)
chyba ze oddajemy do magli

ale mam tez inne jakies zwyklaki

sugarspunsister...śliczna ta Twoja kazruzelka,
przyznam ze jej wczesniej nie widziałam
kolorki super i w ogóle taka radosna
mata również pierwsza liga:tak::-)

anineczka..u nas Tiny Love na llegro 245zł, w Smyku 299:szok:

reklama
No dobra,moze sie przeniesiemy z tymi wozkami i innymi tutaj.
Znalazlam Abc Desing w Polsce,ale mila pani z tego sklepu mowi,ze te wozki beda dopiero we wrzesniu i niezna cen:baffled:
Na pocztaku wogole powiedziala,ze ona nic nie wie o tych wozkach:szok:
To jej odpowiedzialam,zeby sobie sprawdzial na stronie internetowej sklepu bo chyba bzdury tam pisza :dry::wściekła/y:
http://www.mini-maxi.pl/abcdesign_wozki/

Do góry