reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

reklama
Pati śliczna kołyska. I pokoik małego w takich kolorkach jak lubię:-) Super.

W takim razie teraz ja się pochwalę:-) Wprawdzie będą jeszcze drobne poprawki, brakuje pościeli, muszę wywalić biurko, zeby zrobić miejsce na wózek, ale mniej więcej tak będzie to wyglądać:-)

dziekuję dziewczynki... ciesze się że Wam się podoba:tak::tak::-)

bira.....cudnie,śliczny pokoik:-):happy:
bardzo ładne kaczuszki i karuzelka superancka
wszystko miodzio;-)

Dziękuję dziewczyny. Miło mi, ze pokoik się Wam podoba. Teraz zaczęłam bardzo lubić to miejsce. Ten pokój zawsze był graciarnią szeroko przez mnie omijaną, a teraz zaczał przeglądać na oczy. No i tylko czeka na nowego lokatora:-)

Women te pianki kupiłam w leroy merlin. Mają bardzo duży wybór takich pierdółek i mówiąc szczerze mieliśmy problem które wybrać:-):-)

reklama
A teraz tak jak obiecałam łozeczko mojego Dorianka
dsc00515ry5.jpg

dsc00516us8.jpg

dsc00517hb9.jpg

dsc00519tr4.jpg

dsc00520tc7.jpg

no i część garderoby mojego synka...:-D
dsc00518tz5.jpg

Do góry