reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

women..ja też polecam feretti, bardzo dobry gatunkowo i podobno niezniszczalny:-)
poza tym duży wybór wzorów i kolorów:tak::tak::tak:
ja kupiłam ten www.feretti.pl/PL/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=88
jest śliczny:cool2:

reklama
PAti mam tą samą pościel:-) jest piękna...........:-) a do tego kupilam jeszcze do kompletu rozek usztywniany......:-) normalnie cudeńko:-) a jakość bawelny rewelacja...:-)

to sa zdjecia robione nie w ramach prezentacji wozka wiec nie dokladnie go widac ale +- tak wyglada :-)

prezentacja jak duza jest gondola :-D w wykonaniu Milenki (nozki sa podkurczone;-))

teraz widzicie jaki wozek ma kolor w rzeczywistosci

a spojrzcie na aukcje, to zrozumiecie moja frustracje
kolor zupełnie inny prawda?? taki zywy....

w kazdym razie wozek juz mi sie spodobał wiec sie nim nie stresuje :happy:

reklama
lilka szczerze mowiac mi bardziej sie podoba ten rzeczywisty kolor :happy2:
x lander - dobry wybor :tak:

ja w koncu jutro musze sie ruszyc po jakies zakupu higieniczne dla malej i siebie
no i poprac ubranka :-p
juz zapomnialam o tym jak to jest prac dwa rzy plukac etc
przy ignacym wrzucam razem z vanishem i juz :happy2:

Do góry