reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

w koszyczkach pod łozeczkiem beda pampersy kosmetyki i bodziaki
ale narazie nie wykladam po co ma sie kurzyć,no i jak sie podoba wam kobiety spanko mojego synka

reklama
women bardzo slicznie :tak:
gdzie kupowalas te koszyki?
tez musze takie zakupic ale na jakies inne gadzety

no i z ciuchami to poszalalas heheeh
to wszystko w wersji 56-62 czy tez wieksze???

ja nauczona iloscia przy ignacym tym razem nie przesadzam

no i jak mlody wstanie to tez wam zrobie foty pokoiku maluchow

women...ślicznie:-)
widziałam na zywo i wiem że wygląda jeszcze piekniej niz na foteczkach;-)
synus bedzie zachwycony:-)

sugar...koszyki są z Jysku czy jak to się pisze;-)

Kochane ciuszki są w dwóch rzędach poukładane hehe wiec jest ich dwa razy więcej
rozm.56-68 i sporo tez ciuchów typu dżinsy,koszule,bezrękawniki,komplety ale to juz tak na 3 miesięczne dziecię.Butów tez mam chyba z 10 par przy okazji zrobie foto.
Jeden ciuch jest tylko NOWY,reszta po koleżankach albo z lumpiku takze nie wydałam majątku.

Sugar koszyczki kupiłam w Jysk 30zł/szt są bardzo fajne wiklinowe,dość spore wykładane lnem wiec juz srodek uprany i dzieciowym proszku hehe
A od ilości jeszcze nikt nie umarł hehe,musze byc przygotowana bo nie zapominajcie ze jestem sama i moge czasem nie mieć czasu na pranko i prasowanko wiec zawsze bedzie cosik zapasowego.

wydaje mi sie ze ktoras z was juz sie o to pytala ale.......

ile kupilyscie pieluch jednorazowych tzn pampersow
i czy ktoras ma doswiadczenie z pieluszkami z wycieciem na pepek , czy one sie sprawdzaja

ja mam na razie jedna paczke pampers nr 1
potem juz bede kupowac 2 bo roznica jest zadna a 2 w jumbo pakach sa
co do wyciecia na pepek ja zadnych takich nie stosowalam
wystarczy zawinac po prosty zwykla pieluszke troche i jest git

reklama
Do góry