reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

w koszyczkach pod łozeczkiem beda pampersy kosmetyki i bodziaki
ale narazie nie wykladam po co ma sie kurzyć,no i jak sie podoba wam kobiety spanko mojego synka

reklama
women bardzo slicznie :tak:
gdzie kupowalas te koszyki?
tez musze takie zakupic ale na jakies inne gadzety

no i z ciuchami to poszalalas heheeh
to wszystko w wersji 56-62 czy tez wieksze???

ja nauczona iloscia przy ignacym tym razem nie przesadzam

no i jak mlody wstanie to tez wam zrobie foty pokoiku maluchow

women...ślicznie:-)
widziałam na zywo i wiem że wygląda jeszcze piekniej niz na foteczkach;-)
synus bedzie zachwycony:-)

sugar...koszyki są z Jysku czy jak to się pisze;-)

Kochane ciuszki są w dwóch rzędach poukładane hehe wiec jest ich dwa razy więcej
rozm.56-68 i sporo tez ciuchów typu dżinsy,koszule,bezrękawniki,komplety ale to juz tak na 3 miesięczne dziecię.Butów tez mam chyba z 10 par przy okazji zrobie foto.
Jeden ciuch jest tylko NOWY,reszta po koleżankach albo z lumpiku takze nie wydałam majątku.

Sugar koszyczki kupiłam w Jysk 30zł/szt są bardzo fajne wiklinowe,dość spore wykładane lnem wiec juz srodek uprany i dzieciowym proszku hehe
A od ilości jeszcze nikt nie umarł hehe,musze byc przygotowana bo nie zapominajcie ze jestem sama i moge czasem nie mieć czasu na pranko i prasowanko wiec zawsze bedzie cosik zapasowego.

wydaje mi sie ze ktoras z was juz sie o to pytala ale.......

ile kupilyscie pieluch jednorazowych tzn pampersow
i czy ktoras ma doswiadczenie z pieluszkami z wycieciem na pepek , czy one sie sprawdzaja

ja mam na razie jedna paczke pampers nr 1
potem juz bede kupowac 2 bo roznica jest zadna a 2 w jumbo pakach sa
co do wyciecia na pepek ja zadnych takich nie stosowalam
wystarczy zawinac po prosty zwykla pieluszke troche i jest git

reklama
Do góry