reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

reklama
Women super łóżeczko i pościel - -pięknie to wygląda:-)
A ciuszków to masz mase i jeszcze trochę :laugh2:
Ja z ilością to się kryje przy tobie (a właściwie z ciuszkami to się Piotruś kryje przy Dorianku);-);-);-)
Ja ciuszkami to nawet bym tej jednej półki nie zajęła całej:sorry::sorry:
Ale fakt faktem, że ja nie mam od kogo pożyczyć ciuszków:zawstydzona/y:

Women super łóżeczko i pościel - -pięknie to wygląda:-)
A ciuszków to masz mase i jeszcze trochę :laugh2:
Ja z ilością to się kryje przy tobie (a właściwie z ciuszkami to się Piotruś kryje przy Dorianku);-);-);-)
Ja ciuszkami to nawet bym tej jednej półki nie zajęła całej:sorry::sorry:
Ale fakt faktem, że ja nie mam od kogo pożyczyć ciuszków:zawstydzona/y:

No ja elbra sporo ciuszków dostałam.wiec darowanemu koniowi w zeby sie nie zagląda.Uprane wyprasowane i czeka.
Ciesze sie ze łóżeczko Doriana podoba sie Wam to miło zrobić coś ze smakiem i jak jeszcze sie innym podoba.:rofl2:

women sliczne spanko dla maluszka:tak: no i zapas ciuszkow:-) mimo ze bedziesz w pojedynke juz widac ze sobie poradzisz:tak: a z reszta nie bedziesz przeciez sama -masz mnustwo przyjaciol ktorzy na pewno ci pomoga:tak:

Kathhe jestem dobrej mysli ze dam sobie ze wszystkim rade bo nie moge własnie liczyc zbytnio na pomoc,nawet po porodzie
Wszyscy pracują
siostra do 16,00
szwagier tak samo
tata czesto do 20,00 od samego rana 7,00
znajomi tak samo wiec musze liczyc na sama siebie,i do tego mam jeszcze firme na glowie o która trzeba dbać,zamowic towar i pojechac po niego,coz bede zmuszona bardzo szybko wrócic do normalnego trybu zycia tzn w biegu hehe

reklama
Do góry