reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

ja już poprałam i poprasowałam rzeczy, teraz czekają tylko na właściciela

Musze jeszcze tylko wyprać pościel do koszyka wiklinowego

Postaram się w tygodniu zrobić zdjęcia i wkleić :)

reklama
Sugar dzieki :-)
mi teraz tez sie bardziej podoba taki jaki ejst :cool2:
choc na miescie widziałam raz jeden niebieski wozeczek taki zywy ten kolor i bardzo mi sie spodobał i dlatego liczyłam ze to taki kolor fajny bedzie a przyszedł szary i....

ale komentarza do dzisiaj nie wystawiłam :dry:
ochłonełam...nic im nie napisałam...i mam mieszane uczucia co napisac w komentarzu,bo zachwalac jaki to super sprzedawca to niestety nie moge napisac :dry:

to napisz neutrala
ze ok wsio ladnie ale niestety kolor jest zupelnie inny niz na zdjeciach...

ale to jak zapytalas czy kolor dokladnie taki jak na fotach
no i wczesniej powinnas napisac maila do nich a propos koloru

łóżeczko Marcelka:tak:
img0049qn7.jpg

img0050cl1.jpg

Pati super lozeczko :-)
tez takie chciałam kupic ale..w ostatniej chwili sie wycofałam bo balam sie ze Milena sie uwiesi i tragedia gotowa

i chyba przeczucie dobrze mi mowiło bo na wozku widze ze uwilebia sie uwieszac i zagladac do srodka

ale ty masz juz madrego starszaka to luz :-)
zazdroszcze
sliczne lozeczko :-)

Lilka..dzięki Kochana:tak::-)
to łóżeczko jeszcze po mnie jest,mężulek je teraz odrestaurował trochę i posciel nową w necie kupiłam:tak::-)
a to kącik do przewijania Marcelinka:cool:
kcik003mt9.jpg

kcik001iv5.jpg

:-):-):-):-)

Pati ślicznie ślicznie,podoba mnie sie bardzo
Ja też postaram sie jutro zrobić fotki,choć ja chyba nie mam tak ładnie,dziele pokój z malutkim i nie ma za duzo miejsca.Ale wazne ze jest wszystko co potrzebne.Jutro cos wkleje.
Sugar trzymam kciuki zeby kołyska dotarła

reklama
Do góry