reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

ja już poprałam i poprasowałam rzeczy, teraz czekają tylko na właściciela

Musze jeszcze tylko wyprać pościel do koszyka wiklinowego

Postaram się w tygodniu zrobić zdjęcia i wkleić :)

reklama
Sugar dzieki :-)
mi teraz tez sie bardziej podoba taki jaki ejst :cool2:
choc na miescie widziałam raz jeden niebieski wozeczek taki zywy ten kolor i bardzo mi sie spodobał i dlatego liczyłam ze to taki kolor fajny bedzie a przyszedł szary i....

ale komentarza do dzisiaj nie wystawiłam :dry:
ochłonełam...nic im nie napisałam...i mam mieszane uczucia co napisac w komentarzu,bo zachwalac jaki to super sprzedawca to niestety nie moge napisac :dry:

to napisz neutrala
ze ok wsio ladnie ale niestety kolor jest zupelnie inny niz na zdjeciach...

ale to jak zapytalas czy kolor dokladnie taki jak na fotach
no i wczesniej powinnas napisac maila do nich a propos koloru

łóżeczko Marcelka:tak:
img0049qn7.jpg

img0050cl1.jpg

Pati super lozeczko :-)
tez takie chciałam kupic ale..w ostatniej chwili sie wycofałam bo balam sie ze Milena sie uwiesi i tragedia gotowa

i chyba przeczucie dobrze mi mowiło bo na wozku widze ze uwilebia sie uwieszac i zagladac do srodka

ale ty masz juz madrego starszaka to luz :-)
zazdroszcze
sliczne lozeczko :-)

Lilka..dzięki Kochana:tak::-)
to łóżeczko jeszcze po mnie jest,mężulek je teraz odrestaurował trochę i posciel nową w necie kupiłam:tak::-)
a to kącik do przewijania Marcelinka:cool:
kcik003mt9.jpg

kcik001iv5.jpg

:-):-):-):-)

Pati ślicznie ślicznie,podoba mnie sie bardzo
Ja też postaram sie jutro zrobić fotki,choć ja chyba nie mam tak ładnie,dziele pokój z malutkim i nie ma za duzo miejsca.Ale wazne ze jest wszystko co potrzebne.Jutro cos wkleje.
Sugar trzymam kciuki zeby kołyska dotarła

reklama
Do góry