reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

co do szerokiego pieluchowania to ja Mileny nie piluchowałam :no:
moja szwagierka pieluchowała małą pampers+tetra ale bez sensu wg mnie bo nie było takiej potrzeby

u mnie w spzitalu mowiły polozne ze nie trzeba pieluchowac szeroko bo sam pampers szeroko rozstawia nozki

ja wczoraj kupiłam tutaj w Norkach proszek dla dzieci (Anineczka :cool2: ) bo moj towar z PL sie gdzies zagubił :eek:
no i chciałabym juz poprac ....ale pralka jeszcze popsuta :-p:-p:-p

Ja o tym szerokim pieluchowaniu przeczytałam dopiero od Was i domyślam się tylko o co chodzi, ale na pewno nie będę sobie dodawać roboty z owijaniem w tetrę, chyba, że będzie trzeba.

Lilka, Ty to się masz z tym wszystkim, jak nie urok to ... kwiatki: ....ale pralka jeszcze popsuta :sorry2:

reklama
Anineczka, to już praktycznie wszystko gotowe dla młodszego potomka :-D
Nooo juz za 2 tygodnie moglabym urodzic.Nie obrazilabym sie,Alex pewnie tez :laugh2:
Dziekuje za komplemenciki :zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

Lilka ;-) ehhh faceci,nie znalaz sie proszek?
Tylko teraz pytanie,czy ten pakistan naprawi Wam ta pralke? Bo to juz nalezy do wlasciciela :tak: zadbac o to by sprzet byl sprawny :dry:

mi z tym pieluchowaniem doradziła kolezanka wiec juz nie wiem zapytam lekarza.
Anineczka pieknie wygląda ja własnie kupuje taka sama komodę bo juz widzialam u nas takie moja siostra tez taka kupiła.
Nic trzeba sie zabrac za pranko kolejnej porcji ciuszków
co do pieluch ja kupiłam jedną paczkę pampers 2-5 zobaczymy jaki sie urodzi wtedy kupie reszte.

Ja o tym szerokim pieluchowaniu przeczytałam dopiero od Was i domyślam się tylko o co chodzi, ale na pewno nie będę sobie dodawać roboty z owijaniem w tetrę, chyba, że będzie trzeba.

Lilka, Ty to się masz z tym wszystkim, jak nie urok to ... kwiatki: ....ale pralka jeszcze popsuta :sorry2:

no jeszcze :sorry2:
własnie znalazłam jakąs uzywana niedrogo w bardzo ładnym stanie wiec chyba kupimy bo nie wiem czy ta da sie szybko naprawic
pękła guma jakas chyba od bębna,bo bęben sie nie krecił,a ta pralka jest z Niemiec i nie mozemy jak narazie tego typu gumy tu znalezc :sorry2:

no faktycznie

ja to mam uroki ostatnio :eek::-)
telewizor tez nam poszedł ahahaaa
naszczescie kolega ma dwa i nam jeden swoj pozyczyl
ciekawe co bedzie jak sie wyprowadzimy :-p:-p

Lilka ;-) ehhh faceci,nie znalaz sie proszek?
Tylko teraz pytanie,czy ten pakistan naprawi Wam ta pralke? Bo to juz nalezy do wlasciciela :tak: zadbac o to by sprzet byl sprawny :dry:

Anineczka tylko diabeł tkwi w szczególach...my te pralke jak i cały sprzed agd i rtv na swoja reke kombinowalismy bo tu nic nie było!!!:no:
i teraz jak sie popsuło to nasz problem niestety...

a z tym proszkiem,przescieradłem i recznikiem dla Hani to nikt nie wie gdzie to jest :baffled:

szwagier twierdzi ze wszystko zapakował
przyjaciolka ze wszystko szwagrowi wydała

normalnie niezły młyn :sorry2:...zaginęło jak w trójkącie bermudzkim :-p

NO I ZAGINIONE RZECZY SIE ODNALAZŁY :-D:-D:-D:-D:-D

siostrzenica wzieła z samochodu te moje pierdołki (były w jakiejs siatce) i nie wiadomo czemu siatke gdzies przywaliła swoimi ciuchami i wszyscy szukali i nie mogli znalezc :-D

ale sie ciesze ze sie wszystko odnalazło :-)

Kochane muszę kupić 2 komplety pościeli,lecz nie za drogiej a zarazem ładnej z baldachimem i ochraniaczem bez wypełnienia i nic nie mogę znaleźć fajnego,na allegro są ale tylko z wypełnieniem całe zestawy a ja wypełnienie juz kupiłam......Moze coś doradzicie?

reklama
proponuje np kupic jeden komplet z ochraniaczem feretti bo to jest rewelacyjna posciel i najlepszy wg mnie ochraniacz ( gruby i nie robi sie scierka po uzytkowaniu przez dziecko) a do tego jakis jeszcze najzwyklejszy komplet bawelniany koldra +poduszka. Baldachim i stelaz kupilam uzywane za jakies grosze

Do góry