reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

dokladnie!!!!
zgadzam sie z misia

co do pieluch to radze nie szalec np z kupowaniem pampersow 1 bo one sa maciupkie
ja zuzylam chyba tylko 2 paczki a potem 2
i nie uzywalam tetrowych
ewentualnie jako podklad etc

reklama
Ja też nigdy nie używałam tetrowych pieluch do przewijania. Szerokie pieluchowanie może zalecić lekarz np. gdy pojawia się problem ze stawami biodrowymi a gdy wszystko jest ok, nie ma takiej potrzeby. Takie jest moje zdanie :tak:

ja kupiłam 3 tetrowe białe i 3 tetrowe kolorowe
mam zamiar używać ich do celów o jakich misia pisała

Samuel też od początku na pampersach,
bioderka ma eleganckie jak ta lala;-);-);-)

No to wstawiam :cool2:
Jak narazie tylko szafa Alexa i polka na kosmetyki i lekarstwa.
Stoja tam jeszcze lekarstwa Antka,tak wiec to Tantum Verde nie jest dla maluszka:-D
Aha i kolor rozowy to kolor mojej sypialni a nie Alexa :laugh2::laugh2:

Anineczka - 2 dni temu kupiłam identyczną szafeczkę na ubranka maleństwa :-D Dziś biorę się za pranko ciuszków.....Widzę, że Ty już niemal w pełnej gotowości :tak:

Anineczka - 2 dni temu kupiłam identyczną szafeczkę na ubranka maleństwa :-D Dziś biorę się za pranko ciuszków.....Widzę, że Ty już niemal w pełnej gotowości :tak:
Ha ha.Bardzo popularne sa te szafy no i niedrogie :tak:
Latwe do czyszczenia.material mozna sciagnac i wyprac:-)
Dobry wybor Olpa (bylysmy w tym samym sklepie-Argosie:laugh2::laugh2:)

dokladnie!!!!
zgadzam sie z misia

co do pieluch to radze nie szalec np z kupowaniem pampersow 1 bo one sa maciupkie
ja zuzylam chyba tylko 2 paczki a potem 2
i nie uzywalam tetrowych
ewentualnie jako podklad etc
to jakie beda najlepsze na poczatek??

anineczka ale fajnie masz, juz wszystko czysciutkie i poukladane:tak:slicznie;-)

anineczko..ale ładniutko to wygląda:tak:
fajowa ta komódka, u nas takich nie widziałam:sorry2:

jak mężus z pracy aparat przyniesie to też fotki popstrykam:-p

Anineczko fajniutko to urządziłaś! :tak: Wszystko pod ręką i tak przytulnie! :-)

Ha! Wiem że łóżeczko jest już w Warszawie - przewidywana dostawa do celu 29 wrzesnia :laugh2: czyli może już jutro będę wszystko ustawiać :-):-):-)

kathhe każde pieluszki w malutkim rozmiarze tylko nie za dużo, kup na początek malutką paczkę, sugar chodzi o to żeby nie kupować jakichś wielkich zapasów bo faktycznie dziecko szybko wyrasta z tych jedynek.

Ja mam paczkę pieluszek happy "0" dla noworodka, bo one mają takie wycięcie na pępuszek niezagojony.

reklama
co do szerokiego pieluchowania to ja Mileny nie piluchowałam :no:
moja szwagierka pieluchowała małą pampers+tetra ale bez sensu wg mnie bo nie było takiej potrzeby

u mnie w spzitalu mowiły polozne ze nie trzeba pieluchowac szeroko bo sam pampers szeroko rozstawia nozki

co do tetry to mam moze ze 3 sztuki,i bede uzywac jak przy Mili jako podkład na ramie jak malutka sie naje,by jak jej sie odlało to nie na moją bluzke

Anineczka ale fajnie juz masz urzadzone :-)

ja wczoraj kupiłam tutaj w Norkach proszek dla dzieci (Anineczka :cool2: ) bo moj towar z PL sie gdzies zagubił :eek:
no i chciałabym juz poprac ....ale pralka jeszcze popsuta :-p:-p:-p

Do góry