reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

reklama
To ja też się pochwalę. Wczoraj na allegro kupiłam:

pieluchy tetrowe grubsze i zwykłe, zestaw do obcinania paznokci, zestaw do czesania, termometr do wody, kocyk większy i grubszy, prześcieradła i gaziki ze spirytusem do pępka, a dla siebie podkłady pod prześcieradło, o których kiedyś wspominała Misia, wkładki poporodowe Bella, dwa staniki.

no to teraz tylko rodzic ;)

sugar jeszcze nie hehehe musze teraz wszystko poprac poprasowac jeszcze na meble czekam niech jeszcze troche sobie posiedzi malenki.:-D:-D:-D

chyba nie znacie lasek co wykupuja cale sklepy :cool2:
po prostu raz a dobrze i wszystko co trzeba :tak:

dokładnie tez jestem tego zdania,wolałam wszystko za jednym zamachem kupic a nie po trochu,pojechalam z listą i kupilam wszytsko i tyle.:tak::tak:

To ja też się pochwalę. Wczoraj na allegro kupiłam:

pieluchy tetrowe grubsze i zwykłe, zestaw do obcinania paznokci, zestaw do czesania, termometr do wody, kocyk większy i grubszy, prześcieradła i gaziki ze spirytusem do pępka, a dla siebie podkłady pod prześcieradło, o których kiedyś wspominała Misia, wkładki poporodowe Bella, dwa staniki.

Jolie widze ze tez szalejesz hhee:happy::happy::happy:

dziewczyny rzeczywiscie lepiej raz a dobrze:tak:po co po kilka razy latac jak wiadomo ze i tak to sie przyda. A przy okazji jak dobry sklep to mozna rabat dostac;-)ja dzis kupilam na raty niestety bo kasy zabraklo na jeden raz. Kupilismy dwa kocyki-jeden cieply drugi cienszy, rozek, reczniczek z kapturkiem, skarpetki, czapeczki, kaftanik, podklady poporodowe bella. Duzo rzeczy mam po szwagrze -4ro letnim Kacperku , no i tesciowa nam szyje kaftaniki i body bo tym sie wlasnie zajmuje:-)

ja malej nic nie kupilam jeszcze
tzn i tak wszystko mam po Igncym, ciuchow dostalismy duzo i generalnie nie kupuje, kolyska koszyk leci do nas wlasnie od kuzynki ze stanow, wozek jest :-D
generalnie chyba tylko pieluchy i jeszcze jakies rzeczy typu wklady poporodowe etc
no i jakies pranko hehe

Och, tak czytam i czytam... fajnie jak juz sie kupuje rzeczy dla malenstwa... pamietam jeszcze kilka miesiecy tewmu jak czekalam na ten moment... az remont sie skonczy i spokojnie bede mogla szalec...

u nas tez juz kolyska stoi na srodku salonu:-D, ciuszkow nakupilismy troszke (cala kolyska:-D) - musze dokupic koszulki, kaftaniki i spioszki,a poza kupilismy juz: materacyk do lozeczka i kolyski, posciel i ochraniacze do lozeczka i kolyski (plus wypelnienie), karuzele, rozki, regal z przewijakiem i wanienka, przescieradelka do kolyski, lozeczka i na przewijak, okrycie kapielowe, podklady do przewijania, szczoteczka + grzebyczek, termometr do kapania, patyczki, gruszka, nozyczki do paznokietkow...

brakuje nam lozeczka, wozka i kosmetykow...

Dziewczyny jak jest tak naprawde z pieluchami... poki co kupilam pampersy Nr 1 (2-5kg) ale nie wiem czy uzywa sie tez pieluszek z tetry do przewijania (mam k.10 szt - ale z mysla o wytarciu buzi i takie tam...)

Dziewczyny jak jest tak naprawde z pieluchami... poki co kupilam pampersy Nr 1 (2-5kg) ale nie wiem czy uzywa sie tez pieluszek z tetry do przewijania (mam k.10 szt - ale z mysla o wytarciu buzi i takie tam...)

no i 10 styknie, tetrowe się przydają kiedy idziesz z maleństwem do lekarza i kładziesz najpierw pieluszkę na wage a dopiero póź iej dziecko, albo jak chcesz wytrzec buźkę, ja nawet z tetry robiłam załonkę przed słoneczkiem, albo chociażby jako sliniaczek ale nigdy nie użyłam do przewijania... :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry