reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D, no to nie tylko ja wyrodna żona jestem :baffled:;-), jak byśmy się ciągle pingali to by dieta i ćwiczenia niepotrzebne były, a tak to tylko waga z roku na rok rośnie :-p:laugh2:.
A tak na marginesie to Nikuś też jest wynikiem naszego godzenia się, ale planowanym.

Geperty, nie pomyślałam - może aby schudnąć powinnam się pingać z mężusiem codziennie :szok:;-) On to by chyba był z tego zadowolony, a jakbym trochę schudła to też byłabym zadowolona ;-):tak::-D:rofl2::-p

reklama
ah te pinganie... mnie to szczerze powiedziawszy sen z powiek spedza... nie samo pinganie, ale ta "nie-bardzo-chęć".
Jakieś osłabione libido, i to aż od porodu... może jakiś specyfik na to? afrodyzjaczek w pigułkach albo co?

To ja wam powiem więcej.... ja się już nawet rozglądałam :-)
I znalazłam dwa cieszące się w miarę dobrą opinią
1. Libido Fem (cieżko dostać niestety, w mojej okolicy nie ma w zadnej aptece a ja miałam wypieki na twarzy pytając w każdej kolejnej :crazy:)

http://www.doz.pl/leki/p86-Libido-FEM

albo witaminy z "dopalaczem"
2. FemiLife

http://www.doz.pl/leki/p1099-FemiLife

kurde napisałam takiego długiego posta i mi wcięło. A teraz już mi sie nie chce
Ale moze to i lepiej, bo to takie smęcenie w kwestii pingania było.

reklama
Do góry