reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

To uważaj co się będzie działo podczas owulacji, chyba pampers się przyda hii ;)
No ale pewno tym razem zaciażyć to już się uda, z wiesiołkiem nie ma innego wyjścia ;D

reklama
Zobaczymy..jakos baaardzo zdystansowana jestem..tu piszą dziewczęta..pół roku..rok..wiec jakoś tak sie ostatnio nastawiłam..pewnie tylko przed@ będą małe nerwy.

Ojej, aja zapomniałam kupić :( Tak mi czas zleciał,że się ni spostrzegłam :( Ciekawe czy można zacząć ten wiesiołek brać trochę póżniej??????

WITAJCIE DZIEWCZYNKI,
NIE MOGE WYTZRYMAC BEZ WAS!MIALAM SIENIE NAKRECAC,DLATEGO POSTANOWILAM ZROBIC "PRZERWE"I NIE PISAC,NIE MYSLEC,NIE NAKRECACA SIE ALE...
OD SOBOTY-CZYLI WCZORAJ-PROBUJEMY I PROBUJEMY I TAK DO CZWARTKU-ZNALAZLAM CZAS NA NAPISANIE!!! ::)
CIEKAWE CZY PO CLO COS SIE BEDZIE DZIALO-NIBY JUZ TERAZ POWINNA BYC OWU ALE JA NIC NIE CZUJE!MOZE MIMO CLO JEJ NIE MA?
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:axxa,ilinka,rusalka,agutek,lana,alek,ara,asmodis I WSZYSTKIE MAMY IPRZYSZLE MAMUSKI!
PA,

bogda dzięki za pozdrowienia :) Ja Cię też gorąco pozdrawiam i trzymam kciukasy za fasolkę ;)
Może kup sobie testy owulacyjne, to one Ci wskażą czy jest owulacja, albo mierz rano tempkę :)

Bogda fajnie ,że się odezwałaś ,brakowało nam Ciebie dziękuje za pozdrowionka i zasyłam Ci :-* Owocnych starań życzę. ;D

Axxa-dzięki bardzo za informacje o wiesiołku ,ja również w tygodniu skocze do apteki i zakupie -trzeba sobie jakoś pomóc   ;D ,bo denerwuje mnie to czekanie na boćka,to już pół roku  :mad:

reklama
bogda -dzięki za pozdrowionka... i oczekuję waszego efektu tulania...:).. a ha ja kupiłam te testu owulacyjne... a nóz pomogą... napewno nie zaszkodzą...:) to jest jakieś dwadzieścia parę złotych na allegro

a co do wiesiołka.. też warto brać ... napewno nie zaszkodzi...a może pomóc...:)
my też juz się długo staramy... ale może w końcu się uda...MUSI ..hihi

Do góry