reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Trzymam kciuki :) Serdecznie pozdrawiam Was dziewczyny i zycze z całego serca, żebyście mogły sie przenieść do działu Kwietniowe mamy, Majowe Mamy i tak dalej :)

PS.Agutek dobry sluz nie jest zły :)

Witam po weekendowej przerwie. Czekam na czwartek-piatek jak na jakas wyrocznie. Wszystko sie wyjasni, czy sobie ubzduralam moje dziwne objawy... :) Mam nadzieje ze nie, w miedzy czasie jestem na luzie i staram sie odkrecac mezusia ktory juz zaczyna do brzuszka gadac!

Witam w nowym upalnym tygodniu. Antares77 gratulacje. Czy wy wszystkie czujecie sie tak zmeczone? Nie wiem dlaczego, ale boli mnie glowa - pewnie to cisnienie. Wczoraj i dzis zmierzylam sobie temperature - stan podgoraczkowy. Moze cos mnie bierze. Nie mam na nic sily. Ciadle ziewam i chce mi sie spac, chodze jakas taka dziwna - musze zdobyc energie.

Hej dziewczynki,korzystam z "laptoka" mojego mezyka-dziwnie mi sie pisze!
Zaczelam brac luteine na wywolanie miesiaczki no i potem zaczynam clo i duphaston, ale kurde nie wiem co z tym okresem bo go nie ma a biore ta nieszczesna luteine juz 6 dni!!! niby mam jakies brazowe malenkie plameczki od czasu do czasu, ale to nie to co okres.Czy moze ktoras z Was brala tez luteine jak ja?Nie wiem co sie dzieje?A czy z tym wiesiolkiem tez mozna zadzialac jak sie bierze to co ja?Dajce cynk!
Antares, a Ty bralas cos na fasolke?czy tylko ten wiesiolek?
napiszcie cos!pa,pa

Ateneras piękna historia ::) Chyba spróbuje tego wiesiołka ;)
Dodeczko szkoda że to nie fasolka, może w tym cyklu sie uda???
asmodis może to rzeczywiście fasolka
izabelka a Ty jak sie dpwieziałaś o dzidzi, czułaś już coś zanm się upewniłaś, że to fasolka???

witajcie kobitki,tak szybko wskoczylam na forum i tyle sie dziej.Gratuluje Antares77,dzieki za historie,wierze ze bedzie dobrze,nigdy wczesniej nie slyszalam o wiesiolku,przeczytalm troche wiec zobacze co to za srodek,jak na razie biore kwas foliowy,
LILII to tak jak jak czekasz do czwartku,oj powiem ci,ze juz sie nie moge doczekac @,bedzie,niebedzie?Mysli mnie dobijaja,w podobnej sytuacji jestesmy ;) wiec powodzenia
pozdrawiam goraco,buziaki

Dzieki. Chcialabym zeby to byla prawda, ale odnosze wrazenie, ze to tylko stan przed @. zaczynam byc nerwowa i wszystko mnie wkurza, brzuch mam troche twardy i troche czasem boli tak jak przed @, ale fajnie by bylo gdyby jednak byla to fasolka. Nie wiem tylko czemu boli mnie glowa, jestem senna, czasem jest mi niedobrze- tak nie mialam przed miesiaczka. tylko ten brzuch-zawsze jest troche twardy i wiekszy jak zawsze przed @ no i te skurcze czasmi, ale moze przy fasolce tez tak moze byc....?
Nie chce sie nakrecac, zobaczymy jak bedzie.

reklama
Witam, dzis jestem pierwszy raz na formum :) po paru miesiącach starań tracę powoli nadzieje...pomóżcie!!!
pozdrawiam

Do góry