reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Witaj Alek. Nie martw sie. Duzo osob stara sie dlugo i nic z tego nie wychodzi. Najwazniejsze jest aby nie tracic nadzieji. Ja wychodze z zalozenia, ze fasolka ma byc w okreslonym czasie. Jesli ma byc to ten miesiac to bedzie bardzo pieknie, jesli nie to bedzie przykre, ale widocznie tak mialo byc. Moze po prostu fasolki wiedza kiedy powinny sie pojawic, a my nie mozemy nic na to poradzic, no ...... przytulic sie mocniej mozemy hihi

pozdrawiam cie serdecznie i glowa do gory, najwazniejsze jest abys miala nadzieje. choc wiem ze czasem jest to trudne

reklama
Witaj alek :) Nie martw się niedługo bedziesz miała dzidzi. No cóż niektórzy od razu maja dzidzi, a niektórzy muszą na nia trochę poczekac. głowa do góry i Ty zostaniesz mamusią :)
Dziewczyny 4 już jutro ;) Będę trzymać kciuki :) Testujecie dziś czy jutro???

Bogda nie brałam nic.Wiesiołek to był eksperyment :)

Wiesiołek to ziołowa miksturka - Oeparol sie nazywa o ile dobrze pamietam, kosztuje ok 25 zł. Wiesiołek ma generalnie dobry wpływ na organizm http://www.info-med.pl/katalog/leki/ziolaindeks/oeparol.html . O tym, ze ma wpływ na sluz przeczytałam na stronie o planowaniu rodziny. U mnie sie sparwdziło się ale tak naparwde - jak już pisałam nie wiem ile w tym jego zasługi - wiecej raczej mojej WIARY w powodzenie :)

Alek dlatego głowa do góry - bedzie wszytko dobrez.Nam starania zajęły prawie rok :)

Kochane WSZYSTKO PRZED WAMI :)

hej dziewczynki
a my pod koniec sierpnia wprowadzamy sie do naszego nowego mieszkanka!!
Tak sie ciesze:)
teraz wynajmowalismy taka malutka kliteczke:)
wreszcie bedzie "rozwojowo"
pozdrawiam remontowo

Ilinka staraliśmy się 2msc po pierwszym byłam pewna że to to i miałam różne objawy... więc za drugim razem już nie dopatrywałam się symptomów, bo myślałam że sobie wmawiam ;D no i okazało się że to fasolka. Po prostu byłam zmęczona i piersi bolały jak na @ i brzuch... ale się nie pojawiła :) aż wkońcu zatestowaliśmy i oczom naszy się ukazały dwie krechy ;D i szczęka nam opadła :)

Ja chyba sobie odpuszcze testowanie... Wole nie zobaczyc jednej kreski. W poniedzialek jade na wakacje na dwa tygodnie, jak nie dostane malpiszona do niedzieli to moze przed samym wyjazdem sprawdze tak aby wiedziec czy moge sobie pozwolic na pewne rzeczy :p Wszystkim Wam zycze wiecej wiary :) I dajcie znac jak wam poszlo!

Ślicznie Izabelko :) Nie miałaś problemów z fasolką ;)
Lilli masz rację z testowaniem, najlepiej poczekać do @, ajak jej nie będzie to wtedy zatestować. Wiele testów przed @ daje fałszywe wyniki, więc nie ma co się za bardzo spieszyć.

Masz racje ilinka, po co wydawac tyle pieniedzy na testy... Ja wole je zatrzymac i ewentualnie wydac na slodziutkie i maciupkie spioszki :p

reklama
Ano mogly by.... Tyle pieniedzy sie na to wydaje! A juz zupelna przesada sa testy owulacyjne, oczy wylaza jak sie patrzy na cene! I dalej dziwia sie ze taki maly przyrost ludnosci! :)

Do góry