reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

dziewczyny AGUTEK ILINKA ja tez jestem badzo uczuciowa,na taka wiadomosc na pewno leski szcesci sie puszcza,oj jak swe pomysle to az serce mi sie smieje ;D pzdr

reklama
Dzięki maxin :) Ja też Ci życze fasoleczki, mam nadzieją zresztą że już jest :)  Przesyłam Ci buziaczki :-* :-* :-*

nio ,dokładnie maxin :) Ja często jak czytam tu posty na babyboom o nowych fasolkach, narodzinach itp. to łezki mi lecą i dusi mnie tak w środku ze wzruszenia ::) ::) ::)

dziekuje rowniez ILINKA oby jak najszybciej nasze suwaczki zamienily sie na.......ten do odliczania narodzin pierwszego POTOMKA.Alez bylo by wspaniale ilika nie? :)
Buziaki

Dzień dobry Kobietki!

Maxin78, dziękuję za dobre słowo. A co do Londynu to ostatnio mieliście super pogodę :), choć ja w takiej się nie sprawdzam, w przeciwieństwie do mojego męża. Był zachwycony!!!
A co do humorku, to mogę tylko powiedzieć, że jak ja mam kiepski to mój mąż zabiera mnie na zakupy. Ale na ciuchy czy kosmetyki, kupuje mi książkę. Zawsze działa. No, ale nie wszyscy lubią i mogą czytać...

Mija, ja też twierdzę, że psychika ma tu dużo do powiedzenia, ale od czasu mojej pierwszej ciąży (zakończonej w 10 tygodniu) wiem też, że nie łatwo jest na dłuższą metę o tym przestać myśleć. Szczególnie teraz, kiedy lekarz powiedział, że już możemy próbować...
Mimo wszystko dzięki za słowa otuchy. :) To bardzo ważne. (przynajmniej dla mnie) :)

Pozdrawiam

to super ze maz zabiera cie na zakupy,dla kobiety to najlepszy sposob na odreagowanie,ja niestety chodze sama,ale tak wole,nie musze sie stresowac,ze ktos na mnie czeka,albo sie nudzi jak przegladam kazdy wieszak i wchodze do kazdego sklepu nawet jak tam nic nie chce kupc,ale tak lubie,w kocu jestem kobieta.
trzymaj sie cieplutko i dbaj o siebie.

A skad jestes sylwia jezeli mozna zapytac????

reklama
Do góry