reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Troszkelepiej..ciśnienie spadło..choc puls wcuiaz wysoki 90..
Oby-b. bym chciała, ale Beacia a jeszcze do tego- testydwa negatywne....achhhh
Pozdrawiam!Chciałabym miec DZidziusia.

reklama
Kiedy robilas te testy? Przed okresem? Ja robilam test przed rwaniem zeba w sobote Wyszedl negatywnie a we wtorek juz Wyszedl ok .Papa.Trzymam kciuki. ;)

Cześć dziewczyny - te, które z nas mają już dziwne objawy życzę z caaaaałego serca, żeby to były właśnie te upragnione. A nam pozostałym obyśmy je również niedługo miały :D

Coraz mniej tu zaglądam bo stwierdziłam, że niedługo będą mnie na jakiś odwyk BB wysyłać ;D A na poważnie, wydaje mi się, że o dzidzi nie da się przestać myśleć a pzynajmniej naszej silnej grupie wsparcia.

Równie dobrym lekarstwem na odsunięcie troszkę myśli o dzidzi jest przynajmniej w moim przypadku rzucenie się w wir pracy. Ostatnio jestem tak zawalona sprawami, że troszkę sobie odpuściłam, zwłaszcza, że jestem po owuacji ;)

Ale w maju po @ to się będzie działo............. ;D ;D ;D

Wiola!Teraz praktycznie już nie robią "zwykłego" USG tylko dopochwowe, a przy nim to widać już nawet czy zaczyna się owulacja. Przy USG przez powłoki brzuszne z pewnością 7-8 tydzień. A tak wczesną ciążę bardzo trudno zdiagnozować czemu obumiera. Najczęściej przez wrodzone wady genetyczne. Nasz organizm jest taki mądry, że nie chce nam fundować jeszcze większego stresu i zakańcza to wcześniej. Dokuczają nam nawet wirusy, które u matki mogą nie dać żadnych objawów. Mam dużo koleżanek, które nie donosiły pierwszej ciąży, a teraz mają już po kilkoro dzieci. Jestem pewna, że lada chwila Ty też będziesz do nich się zaliczać. I nic na siłę! Głowa do góry!

No Dorka, a może jednak ?? :D

A się przyznam szczerze, że ostatnio w ogóle nie myślę o dzidzi...ale to dlatego ze wracam z pracy a tam tłum ludzi zdzierających tapety, itp...jem obiadek i uciekam na balkon się uczyć, bo tylko tam cisza i spokój.
Mam jednak nadzieję, że jak tylko skończymy remonty myśli znowu będą się kręcić wokół dzidzi :D

hej..Nie odp wczoraj, bo usnęłam..:(..
Testy robiłam 6 dni po "przypuszczalnym"zapłodnieniu i w 28dc, tj w dniu spodziewanej miesiaczki, która pojawiła sie w 29dc........pożniej był gin ..i daliśmy sobie narazie spokój..a tu takie numeruy ze mną sie dzieją...że zwątpiłam już troszkę..co jest..

Dorka najważneijszy teraz jest spokój. Byłaś w końcu u lekarza? Obiecałaś, że pójdziesz - wszystkie tu jesteśmy świadkami!!!
Dla własnego dobra sprawdź sobie co z tym twoim ciśnieniem, bo tylko nie potrzebnie się teraz denerwujesz na zapas.
Dużo zdrówka!!!

NIe nie nie :laugh:-obiecałam, ze jak tylko sie ze wszytkim wyrobię- praca- nauka..i ciśnienie, będzie wciaz tak skakalo-to pójdę!-Obiecuję!..Wczoraj spadło..kawy nie piję..wiec...moze wszystko wróci do normy..

reklama
nooo :(i az sie boję pomyśleć, ze jak będe w ciazy- to kontakt z nimi, będzie dosc czestiy i bliski :mad: :(..ach, jakie to życie trudne ::)

Do góry