reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Dreams przesyłam Ci tyle słoneczka ile Ci poterzeba do szczęścia-u nas gości od ranka
Co do przepisu...hmmm, no nie wiem. Ja cały czas myślę o dzidzi intensywnie hihi, ale może sprzątanie albo książka, tylko nie o macieżyństwie,ale szczerze-ja wcale nie chcę przestać myśleć o dzidzi.
pozdrawiam
Co do przepisu...hmmm, no nie wiem. Ja cały czas myślę o dzidzi intensywnie hihi, ale może sprzątanie albo książka, tylko nie o macieżyństwie,ale szczerze-ja wcale nie chcę przestać myśleć o dzidzi.
pozdrawiam
malaga
Fanka BB :)
bogda pisze:temperaturka byla u mnie 36.7-czyli co?
Bogda
"Zwyżka temperatury o pół stopnia (dlatego warto mierzyć temperaturę przez cały cykl - gdyż u niektórych kobiet temp. w I fazie cyklu waha się w granicach 36,1-36,3, a podczas owulacji rośnie do ok.36,6-36,8, u innych przed owulacją jest 36.6 kresek a podczas owulacji 37.1) w drugiej połowie cyklu znaczy, że wystąpiło jajeczkowanie, a brak wzrostu temperatury świadczy o braku owulacji. Jeśli zaszłaś w ciążę, temperatura pozostanie podwyższona, jeśli nie - spadnie do poprzedniej wartości na początku krwawienia miesiączkowego".
Najlepiej mierzyć temperaturę codziennie rano zaraz po wstaniu z łóżka
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Hmmm... tak sobie siedzę i myślę że chyba nic nie jest w stanie sprawić abym przestała myśleć o baby :-[ A chciała bym w pewnym sensie tak inetensywnie o tym nie myśleć, niech poprostu "będzie wtedy kiedy Bóg zachce" - z tą myślą chciałabym się pogodzić... bo ciągle tylko myślę kiedy... kiedy?? Może teraz... a może za miesiąc?? I chociaż nie narzekam na brak zajęć... cokolwiek robię myślę o dzidziusiu... Jeeejku, mam takiej chorej obsesji DOŚĆ!! Pomóżcie dziewczyny!!
PS Dzisiaj i jutro nasz komputerek będzie formatowany więc strasznie się za Wami stęsknie Obym wracając tutaj pojutrze została mile zaskoczona wiadomością że któraś z Was zafasolkowała Czego strasznie mocno Wam życzę dziewczyny :-* 3 majcie się cieplutko Całuski, pa
PS Dzisiaj i jutro nasz komputerek będzie formatowany więc strasznie się za Wami stęsknie Obym wracając tutaj pojutrze została mile zaskoczona wiadomością że któraś z Was zafasolkowała Czego strasznie mocno Wam życzę dziewczyny :-* 3 majcie się cieplutko Całuski, pa
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Agi jak dlugo trwa ta nizsza temperatura?bo wczoraj mialam 36.7 a dzisiaj 36.2 czyli co szansa jest?
Vitall-Doda moze podczas formatowania zrobicie sobie pzrerwe na szalenstwa?
Nowa dzieki za objasnienia
Izabelka,tylko,ze ja ciagle mysle a i tak mam duuuuuuuuuzo zajec-a chcialabym przestac moze wtedy niewiadomo kiedy i jak......i bedzie Szymek
Pozdrowionka
Vitall-Doda moze podczas formatowania zrobicie sobie pzrerwe na szalenstwa?
Nowa dzieki za objasnienia
Izabelka,tylko,ze ja ciagle mysle a i tak mam duuuuuuuuuzo zajec-a chcialabym przestac moze wtedy niewiadomo kiedy i jak......i bedzie Szymek
Pozdrowionka
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Hej dziewczyny! Posiadającym zazdroszczę objawów! Mam nadzieję, że wkrótce będziemy Wam gratulować fasolek, czego Wam szczerze życzę! Ja w sobotę jadę zrobić sobie betahcg, choć szanse na fasolkę są niezbyt duże. Wszystko przez Luteinę! Mimo jednak tego, żę zdaję sobie sprawę jak małe są szanse nie mogę przestać o tym myśleć, że może akurat? Objawów na razie jednak nie mam żadnych, no poza tym że jestem zmęczona i mam wszystkiego dość a pracy w szczególności... oby jednak się udało....
Hej Dorka! dalej sie zle czujesz? Moge cie jeszcze pocieszyc w jeden sposob.Nawet jezelidopiero co ci sie cykl zaczal to nie jest wykluczone ze jestes w ciazy. Moja kolezanka miala okres przez trzy miesiace ciazy.No nie taki normalny ale plamila w te dni i nawet nie przypuszczala ze moze fasolkowac :laugh:.Okazalo sie potem ze miala bardzo przekrwiona szyjke i dlatego plamila.Dowiedziala sie oficjalnie w 13 tyg o swoim blogim stanie ;D, a z kolei jej siostra wpadla podczas okresu wic z tym to nigdy nie wiadomo.Zycze zeby moje przeczucia sie spelnily i powitamy cie niedlugo w poscie Przyszle mamusie. Papa i powodzenia. :-*
reklama