reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Oj laseczki coś mam wrażenie, że lada dzień zmienicie wątek na "przyszłe mamy" hihi...powodzenia , ściskam kciuki :p

reklama
Ojej aleście się napisały. No mam nadzieję, że naprawdę zafasolkujecie dziewczynki- u mnie to nie wiem jak będzie- ostatnie dwa dni bez przytulanka,bo zmęczenie dawało w kości, a tu akurat te "fajne" dni. Ale dzisiaj mężusiowi nie odpuszczę, hihi, zobaczymy ;)
Trzymajcie się ciepło

MIerzyłam niedawno ciśnienie..wróciło do normy!-130/80..ale puls szybki..90..-serducho coś za szybko wali :mad:
Mi meżus na te, jak określiłas Izabelko "fajne" dni zwiał.. ;D..

Pech z tym mężem...; ale tak na serio idź lepiej do lekarza niech cię przebada. Lepiej chuchać ... znasz to powiedzenie!
daj znać jak się czujesz czy jest poprawa... pozdrowionka

Dorka to dobrze ale i tak powinnas zglosic sie do lekarza !!!!!!! A mnie cos tak kreci w dole brzucha raz z jednej raz z drugiej strony oi nie mam pojecia coz ta moja owulacja ???

Dziękuję za troskę Izabelko Agi!
Rano czułam sie fatalnie..mdliło..muliło..spalam do południa..w głowie się kręciło..humor do bani, ale teraz jest jak najbardziej ok..już super dobrze..(bez lekarza raczej sie obedzie ;))tylko jeszcze jakby mi meżuś wrócił ;D
Zaraz zmykam się uczyc..i popracuję dzis wieczorkiem troszeczkę..muszę te dwa dni nadgonić..Pozdrawiam!Czekam z niecierpliwoscią, na dobre wiadomości!

reklama
Agi25, Dorka kupiłam dziś test, ale czuję że będzie jedna ----- Zrobię go rano... się upewnię że nie tym razem :( Eh...
Jednak tak dla pewności jak bym szła na jakieś badania wolę mieć pewność. Dziewczyny dziękuję za troskę :-*
Agnezzz, Bogda na mnie za szybko się nie doczekaci jeśli chodzi o wiadomość "będę mamą" jakoś po kościach czuję, obym się myliła ;) ;D
Dorka cieszę się że już lepiej się czujesz. Kurcze wogóle Was dziewczyny nie znam (no prawie wogóle ;) a nie wyobrażam sobie życia bez tego forum !!! BEZ WAS !!! Am się uzależniła :) Jesteście koffffffffane :-*
Agi25 mnie właśnie tak kręci w brzuszku już ponad 7 dni :/ A raczej tak kłóje... jakby raz w jednym a raz w drugim jajniczku... hmmm....
No ja też się muszę coś "pokręcić" koło mężunia ;D Zmykam, pa :)
PS Też czekam na pozyt wieści od WAS :)

Do góry