reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Hello Mamuski obecne i przyszle!!!
wczoraj robilam swiece i ... nie wiem moze sie uda!?!?temperaturka byla u mnie 36.7-czyli co?
Wiecie co podajcie jakis przepis na "nie myslenie o dziecku"moze dlatego nic nam nie wychodzi! ide zaraz na spacer-wlasnie wrocilam z pracy i tak mi sie zachcialo!
Dorka pomodle sie dzisiaj za Ciebie(UWAZAJ NA TO CISNIENIE!!!) i za nas wszystkie zebysmy juz wkrotce trafily do galerii brzuszkow!!! :)
BUŻKA NA POPOLUDNIE,DO NAPISANIA WIECZORKIEM:)

Dorka nie dziękuję ;) żeby nie zapeszyć :) No każda z nas chciałaby "JUŻ" zafasolkować :) Jejku ja też nie mogę uporać się z "nie myśleniem" o bobasku :( Wczoraj byłam na zakupach, tzn. szukałam sukieneczki dla naszej Chrześnicy i takie piękne rzeczy widziałam dla bobasków że szok !!!! Eh... ale by się chciało :) Dziwi mnie że tyle słyszałam o problemach i "nie przyjemnościach" w czasie ciąży i podczas porodu... a mimo to wszystko tak bardzo chcę dzidziaczka :) Ale my jesteśmy dziwne kobitki, prawda ;) Eh... moja mama i babcia przechodziły podczas ciąż totalny horror niczym z filmu, a ja mimo to jestem świadoma i gotowa to wszystko przeżyć żeby dać nowe życie... Boże prosze dopomóż nam wszystkim starającym się ... ja też się modlę ....
Cmok :-*

Witam Was w to dzisiejsze deszczowe popołudnie :)
U mnie ciągle to samo zmęczenie, ból cycolów, ale już mnie tak nie ciągnie na wymioty jak wczoraj :| Ciekawe, ciekawe... chciałabym już wiedzieć. Rozmawiałam wczoraj o tym z miom facetem, widział to jak bardzo mi zależy na tym żeby to było jużPowiedział mi, że najbardziej się boi tego, że znów się nie uda i jak przyjdzie @ to znów będę załamana.. Ma w sumie chłop rację... ale sama widziałam wczoraj te iskierki w jego oczach kiedy mu powiedziałam jakie mam objawy, i jakoś tak dziwnie później dotykał mojego brzuszka :)
Dziewczyny jeśli jesteście z północy naszego kraju to przyślijcie tu na południe trochę słońca, bo u nas deszczowo i ponuro :) Pozdrawiam

ja jestem bardziej z północy..przesyłam Wam duż dużo słoneczka....u nas jest pięknie :p
Niech Wam się mordki uśmiechają :laugh:

Dzięki Agnezzz mam nadzieję, że słoneczko już wkrótce sie tu pojawi bo poszłabym na spacerek, może udałoby mi się na chwilę przestać myśleć... o dzidzi...

Hej Dziewczyny! To prawda, że od tego można dostać hopla i to straszliwego :(. Myśmy też na naszą dwójkę czekali według nas na każde za długo. Przy tym drugim to nawet dostałam hormony i guzik pomogło. Dopiero jak podjęliśmy decyzję, że szkoda tracić czas - w końcu stajemy się coraz bardziej zgrzybiali ;), a chcemy mieć większą rodzinę niż 2+1 - i idziemy do ośrodka adopcyjnego od 2 stycznia, okazało się, że dzidzia w drodze! Chyba właśnie chodziło o to wyluzowanie i nie nakręcanie się na teraz albo nigdy. Znam też kilka takich rodzin, które po adopcji prawie zaraz miały w drodze kolejne swoje potomstwo.
Dobrze też robi odstawienie męża na choćby 10 dni przed owulacją, ale nie znaczy to, że gdzie indziej może dowoli ;) Zatem powodzenia i miłego powiększania rodzinek ;)

Tylko tak trudno przestać myśleć, kiedy się cały dzień siedzi w domu... i ma się do dypozycji internet a przy okazji to forum, które uzależnia bardziej niż telefon komórkowy w moim przypadku... bo innych nałogów nie mam :)

reklama
Witam!Jestem tu nowa! :laugh:Na ogol jestem wesolo kobitka,ale po mpim poronieniu wszystko sie zmienilo.Na gorsze oczywiscie.Gdybym urodzila dzidzie,to by juz miala prawie 6 miesiecy.Ale niestety.Nie znam powodu poronienia.Ale to bylo w 9 tygodniu.Serduszko przestalo bic i dzidzia sie juz nie rozwijala.OCHHHH!!! :-[Ale juz mija prawie rok jak probujemy znow zajsc w ciaze,ale bez skutku :-[

Do góry