reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

cześć Dziewczyny :)
Dorka widzę że przechodzi Ci pomalutku nie miłe samopoczucie :) Bardzo się cieszę, że już tak nie cierpisz...
Ja się chyba za dużo naczytałam i tak mnie cały prawy bok boli że mnie chce pokręcić :( Eh... co za natura kobieca ;)
Ja fce dzidziusia... a nie fce o tym myśleć że chcę :) Eh... jak to pogodzić ;D

reklama
Bogda hmmmmmmmm tez mnie to zastanawia tak jak juz dziewczyny pisaly moze rzucic sie w wir pracy, (gorzej jak ktos nie pracuje ) ja tez chcialabym  nie myslec o dzidzi ale jak to zrobic skoro mierze tem obserwuje sluz . To chyba jest nie mozliwe ?????????? No ale moze  ktoraz ze z foremek wie?

Dziekuje Magdalenko za odpowiedz.Wiem doskonale o dopochwowym badaniu.Tyle ze ja ide jutro do urologa i on moze mi bedzie pecherz badal,bo bylam tydzien temu tez.Tydzien temu nie stwierdzil nic i sie zastanawiam,czy jutro moglby cos zobaczyc.Ale sama nie wierze w to,bo bylby to dopiero 2 tydzien.Tak okolo!moja siostra ladnie ciaze donosila i nie miala problemow i z tego co wiem,moja mama tez chyba zadnych poronien nie miala.wiec to tylko wina mojego organizmu.Och!Czyli moja wina.Lekarka mi powiedziala,ze organizm sam moj odrzucil ciaze,jako cialo obce,czy cos takiego!

mnie też prawy bok wczoraj..dziś boli..ale to chyba na owulację..a cisnienie..mam nadzieję, ze sie uspokoiło..wieczorkiem u rodziców zmierze sobie dla pewnosci- Kawy nie piłam :(!

matko jedyna co się ze mną dzieje :( temperatura chyba mi nieźle podskoczyła (po @ !!!!!!!!! no coś nienormalnego się ze mną dzieje) a na dodatek wciąż mnie mdli :( (od rana się zaczęło, tzn. niedobrze mi już wcześniej było !! ale bez przesady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) :( wiem że to nie baby, bo jestem po @ choć miałam taką średnio obfitą 2 pierwsze dni a później prawie nic :/ Aha, i mega mnie wkurza zapach mięsa, mojej ulubionej herbatki i na widok kawy mnie skręca :( Miałyście kiedyś coś takiego dziewczyny ?? Jeśli tak to powiedzcie co mam zrobić ?? Czym sobie "pomóc" !!
Pozdrawiam Was bardzo ciepluteńko :-*

Ja na twoim miejscu dla spokojnosci ducha zrobilabym test a skoro jeszcze piszesz o lekkiej @ to juz napewno bylabym w aptece po co sie denerwowac ???.

Tak tak Vitall-Doda..pędz do apteki i szybciutko nam tu oznajmuj-Jestem mama:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej! Ja też czuję się fatalnie! Cały czas jakbym miała stan podgorączkowy, w brzuchu mnie kłuje i czuję siętak bez sił że szok. Najchętniej poszłabym spać, ale umówiłam się na gimnastykę, tak więc idę zaraz trochę się poruszać! ale jak tylko wrócę to do łóżeczka spać!!!!!!!!!!!!!!!!11 ;)

Do góry