reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

KAmilko ja też mam taką nadzieję, ale narazie głośno tego nikomu nie powtarzam, a zwłaszcza mojemu mężusiowi, który chyba jest przeczulony na każdy nawet najmniejszy objaw, bo dla niego wszystko zaczyna się kojarzyć z fasolką. Już wyobrażam sobie scenerię w jakiej powiem że zafasolkowałam, romantyczna kolacja no i oczywiście maleńkie buciki w pudełeczku. No cóż pomarzyć zawsze mozna......

reklama
Dzień dobry Kobietki,
dziękuję za milutkie przyjęcie! :)
Niestety nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, niestety tylko jedna kreseczka :(
Oboje jesteśmy zawiedzeni....
Ale nic straconego, to w końcu milutka robotka :laugh:
A co u Was, mam nadzieję, że macie się dobrze :) U mnie jest bardzo parno....
Pozdrawiam :)

życzę Ci żeby udała Ci sie ta niespodzianka którą szykujesz mężowi ;D ;D
Dodeczko a marzenia są po to aby je spełniać!!!!!!!!!!!!

OJ SZKODA SYLWIA, ale moze nastepnym razem,zycze tego ;)
U was paroka u w londynie pada i pada juz mam dosc tej pogodny,a do tego humorek nie dopisuje :-[
pzdr

:) Witajcie wiem co to znaczy oczekiwać ja jakies 3 lata temu dostałam wyrok że nigdy nie będe miała dzieci,cos koszmarnego
Miałam kuracje wielo miesieczną,kosztowną i niezbyt miłą....podejrzewam że wiecie co duże dawki chormonów mogą zrobić z organizmem.
Gdy zkończyłam kuracje pani doktór ze spokojem oświadczyła mi że jak zajde w ciąże to będzie cud.
Więc załamana spłukana troche z kasy(bo pani doktór się ceniła) wyrzuciłam ten temat z siebie.
Potem pojawiła sie moja druga połowa która wymrzyła sobie dzidziusia i o zgrozo wymysliła sobie że moge miec dzieci od tak ( moje kochanie powiedziało że poprostu czuje).
Z jego entuzjazmem i moim strachem (bo chciałam wierzyć w to co Przemek) zaczeliśmy się starać....no i nic,więc kolejne moje załamanie że wyrok był prawdziwy. Ale i tak co miesiąc jak tylko okres spózniał mi sie jeden dzień robiliśmy test :D.
W pewnym momencie przestaliśmy się na tym skupiać i prubować z uporem nawet o tym przez chwile zapomnieliśmy... I wiecie co jestem w15 tyg. zdrowej ciąży ;D Wtedy gdy miałam już iść na kolejne badania chormonalne potwierdzające wyrok z przed kilku lat
Wydaje mi się że wszystko jest w głowie i czasami miesiące lub lata starań o niczym nie świadczą . No i jak się jezcze okazuje wyroki drogich i podobno b.dobrych lekarzy robią tylko krzywde. Więc dziewczyny głowy do góry powodzenia jak widzicie nawet cuda się zdarzają :laugh:

no prosze MIJA,masz racje z tym ,ze wszystko siedzi w glowie,bo czlowiek czesto o tym mysli i ciezko zapomniec,ale GRATULUJE tobie i mezowi,super ze sie udalo,na pewno byla to dla was radosna i mila niespodzianka.
pozdrawim goraco i zycze jak naj lepiej:)

hihi też mam nadieję że to fasolka dodeczko ;) Ciekawe co ja zrobie jak będę juz wiedziec o dzidzi????????? Nie wiem czy wytrzymam i pewnie od razu powiem, a że jestem płaczek to pewnie też sie rozpłaczę ::) ::) ::)

Hihi Ilinka, to tak jak ja - ja też beksa jestem straszna i płaczę zarówno wtedy kiedy mi smutno jak jeszcze bardziej gdy jestem szczęśliwa ;D

reklama
ilinka taka wiadomosc jest najwspanialsza zycze abys szybciutko zafasolkowala,niech rosie nastepna duma pod twoim serduszkiem.Ja ze szczescie chyba bym wszystkich obdzwonila,bo znajomi wiedza jak badzo czekam na dzidzi,czesto dopytuja sie czy to juz to.Wiec trzymam za ciecie kciuki ;D

Do góry