reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Witaj basiulka !!! Miło ż e nasze grono starających się powiększa:) Trzymamy kciuki aby Ci sie udało i anys niedługo nosiła fasolkę pod serduszkiem:)

reklama
Hey basiulka :) ja też jestem tu od niedawna... Właśnie teraz wypada mi owulacja i jeśli nam się nie uda to ja już nie wiem :( staram się o tym nie myśleć, ale nie potrafię :( chyba za bardzo pragnę dzidziusia :(

Wioluś , wiem ze to trudne, ale postaraj sie nie myśłec o terminach, datach... przytulacie sie i czerpcie z tego jak najwiecej przyjemnosci. i nie myśl cały czas o dziecku. wiem ze nie jest proisto nie myślec, dla mnie zaczyna sie udawac, jakos wyluzowalam troche. i naprawde lepiej sie czuje!
lepsza niespodzianka niz rozczarowanie...

Cześc dziewuszki stęskniłam sie za Wami baaaardzo bardzo ;D -przyjechali teście i nie miałam czasu bo jeszcze praca ,goście wiecie jak jest ::) ;D ale czytałam troszke w między czasie teraz nadrabiam zaległości w waszych pościkach Agnezzz-jestem ze Świnoujścia i nie olałam Cię skarbulku odrazu odpisuje jak tylko przeczytałam .Nie będe mogła teraz tak często zaglądać ale będe tak co dwa dzionki bo GOŚCIE-rozumiecie ,ale mam teraz wygode teście zajmują sie dzieckiem ,sprzątają ,gotują a my tylko pracujemy i przychodzimy na gotowe-super ;D.

A tak wogóle to jesteście kochane dziewuszki-i dzięki za zaintereswanie moją skromną osóbką -powtarzam sie ale co tam ::) -ja również się za Wami baaaardzo stęskniłam :-* ;D

Witajcie;)ja też sie za Wami stęskniłam..duzo nauki (własni wróciłam z kolejnego egzam..-luuuzik:)i..pracy..a do tego komp mi sie zawirusiwal(już jest dobrze:)..Nadrabiam zaległosci..ale najpierw- mozę tak szybciej-co z Elżbietką??..czytam dalej...
a czy za mną ktos tesknił tu??????

Lana witaj po przerwie. Tak jakoś Gdańsk mi do Ciebie pasował hihi, ale Świnoujście też nad morzem ;)

Rusalko (Dorko - kurcze to mi ciągle lepiej pasuje, muszę się przyzwyczaić ;D ) oczywiście, że za Tobą tęskniłyśmy :)

Rusalko a coz to za pytanie!!oczywiscie ze tesknilysmy i tesknimy nadal!!Ale gluptasek jestes...hihi :) slonko ty nasze :)
Lana kochanie witaj znow!! :) i odpoczywaj poki mozesz!!

reklama
Rusałko-to ty Dorka-ale się nameczyłam aby Cię rozszyfrować przeczytałam połowe Twoich postów aby dojść do tego kim jesteś a ty  >:D  ;D-diablico hi hi hi-pewnie ,że tęskniłam za Tobą  ;D

Do góry