reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
witam! jak tam dziewczyny,trzymacie sie jeszcze? bo ja jakos ciągnę powolutku.Abstynencja 4-dniowa była,a teraz czekam na...mam nadzieję ze okresu tym razem nie bedzie.Staram sie nie myśleć o dzidziusiu, ale same przyznacie że to nie takie proste. Myśli nachodzą mimowolnie w kazdej chwili,i do tego jeszcze tyle szczesliwych mam wokoło,gdzie sie nie obejrzec. Okres powinnam miec 6-7 lipca, mam nadzieje ze sie nie pojawi.Trzymajcie mocno kciuki.

niziutka , bedzie ok, dokładnie tak jak chcesz!!! jesli ni etym razem to nastepnym, poprostu za bardzo sie nie nastawiaj ze juz teraz sie udało. bo poźniej mocniej boli jak sie nie uda...
a dzidzie bedziesz miała napewno!! tak jak my wszytskie tutaj!!
kciuki trzymam mocno!!

no wiemy jak to trudno...ale wiemy tez ze im mniejs ie mysli tym lepiej...bedziemy trzymac kciuki!!!i niewolno ci sie smucic jakby sie nieudalo!!!bo napewno sie kiedys uda!!!

Bardzo dobrze o tym wiem Elżbietko bo przeciesz staram sie juz w sumie 9 miesiąc,i wiem ze im bardziej sie człowiek nastawi tym gorsze zozczarowanie potem. Próbuje nie myslec, ale jak na złosc co krok mijam jakąs kobiete w ciązy.To juz jest obsesja,chodzi za mną jak cien,jak oglądam telewizje,ide przez miasto czy rozmawiam z kolezanką,zawsze temat zejdzie na dzidziusia.Wez tu człowieku nie mysl kiedy tak bardzo czegos pragniesz

jestem po slubie 2 lata i jestesmy szczesliwa para...staramy sie o dzidzie juz 2,5 roku,,i nic jak na zlosc :( czemu tak sie dzieje bardzo chcemy miec dzidzie bardzo pragniemy tego,,,a lekarze tez czasem nie robia nic...chodz pewnie nic strasznego sie nie dzieje,,juz sami nie wiemy teraz czekamy juz nie myslimy bo podobno nie powinno sie mylec ze sie chce i nie pragnac tak mocno bo jest na odwrod...trzymajcie sie wszyscy mocno i badzcie cierpliwi i miecie nadzieje..tak jak i ja ja mam caly czas bo nadzieje zawsze trzeba miec..trzymajcie sie cieplutko i pozdrawiam goraco wszystkich pragnacych miec potomstwo i tego pragna :) ;) :) :)

reklama
Basiulko milo mi cie poznac i mam nadzieje ze zostaniesz tu z nami!!I to swieta prawda ze niewolno o tym myslec bo zawsze jest na odwrot!!!zycze ci wszystkiego dobrego i zeby fasolka sie jak najszybciej pojawila!zobaczysz ze sie uda!A moze masz za niski poziom hormonow??i niema owulacji...mam nadzieje ze gina masz dobrego!!caluje i sciskam cieplutko!!!

Do góry