reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Basieńko super że się przyłączyłaś- zobaczysz będzie raźniej w straniach :)
Dziewczynki ja też nie mogę codziennie wpadać bo staram się nie siedzieć w domku jak ładna pogoda :) ale nadrabiam tak szybko jak mogę, po prostu to jest takie naturalne że sobie z wami pogadam :)
buziaczki dla wszystkich

reklama
ja tez czekam .. mam już jedną "maluszkę" a teraz czekam.. może w tym miesiacu się udało!!
trzymajcie kciuki :D

czesc dziewczynki.Własnie dostałam okres...a dzisiaj rano kolezanka namówila mnie na test ciązowy który oczywiscie zrobiłam i obie jak głupie wypatrywałysmy drugiej kreseczki.Nie pojawiła sie...Dałam sie namówic bo cały czas mi powtarzała ze napewno jestem w ciązy.Szczerze mówiąc to naprawde byłam juz pewna bo miałam wszystkie objawy jakie sa mozliwe...chyba sie wycofuje...

Niziutka nie poddawaj się!!! Nie wycofuj się. Uspokój się, wrzuć "na luz" a Fasolka się zjawi... sama. Piszę Ci to bo sama mocno w to wierzę ;D ;D ;D

reklama
jestem juz wyluzowana od 2 miesiecy,i...nie ma ztego efektów.Naprawde podeszłam do tego z tej strony ze bedzie co ma byc...ja juz nie wiem jestem poprostu załamana

Do góry