reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Cześć :D
Magi dziękuję za chęci, ale tak już dostałam info, więc masz ten problemik z głowy ;)
Jejku jak ja się fatalnie dzisiaj czuję :( Mam cały czas zawroty głowy, jajniki bolą cały czas ( na zmiane)... grrr... a @ nie dała jeszcze spokoju :( Aha i jeść coś mi się za bardzo nie chce tylko coś mnie lekkie mdłości biorą...
3mam za Was kciuki dziewczyny :) Niech NAM WKOŃCU ZAFASOLKUJE... NOOO :D
Miłego dnia życzę :D

reklama
Witam ponownie :)
Bogda chciałaś wiedzieć... jak długo się staramy... można powiedzieć, że od grudnia 2004, biorę folik, ale nie badałam się... i nie robię testów... dla mnie to strata pieniędzy, bo jak fasolka ma być to będzie, ale nie ukrywam, że bardzo bym chciała.. już. A z tą nowiną to trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Objawy mam, staram się o tym wogóle nie myśleć... ale kto wie, może mi się tylko wydaje...

Hej dziewczyny.Tak sobie siedze i czytam inne tematy od tego WRZESIEN!!! i musze przyznac ze troche mi was zal.Ja tez bardzo chcialm juz byc w ciazy co mi sie z reszta ualo.Moja pierwsza corka ma juz 7 lat i nie chcialam dluzej zwlekac.Udalo mi sie za drugim razem ;D MUsze Wam powiedziec ze poduszka czasami nie wystarczy trzeba poprostu sie bardziej nameczyc.Kobitki zamiast lezec nieruchomo z podusia pod pupa nozki w gore i zrobcie swiece jak na lekcjach w-fu.I tak jakies 10 min. moze wtedy zadziala. Jest to sprawdzony juz nie raz sposob! Zycze powodzenia!!! Trzymam za Was wszystkie kciuki. :-* Acha!!! DreamsAboutBaby ty jestes chyba na dobrym tropie.Pierwsze objawy jakie ja mialam to totalne zmeczenie i marzylam zeby tylko gdzies glowe polozyc i troche sie przekimac taka bylam slaba.Piersi tak mnie bolaly ze jak moj maz chcial sie nimi pobawic to zawsze dostal opieprz ;D Pa dziewczynki!!!

Dokładnie!! Niech tylko dziś spróbuje ich dotknąć to po łapkach dostanie :) Z resztą sama nie moge ich zbytnio dotykać... No ale poczekamy zoabczymy...

ha ha-a wiec pojawiają sie pierwsze minusiki:)..ale czego to sie nie zrobi-by miec alego szkrabka:)..
Moja kolezanka też pierwsze co odczuła-to potworne bóle piersi..i poparzebnie ::)..poszła do solarium, niewiedzac,z ę juz ma w sobie fasolkę :D..no i Dzidzius się bronił..
DreamsAboutBaby; Vitall - Doda -czyżbyście były pierwsze z nas starajacych:)..tego Wam życzę- i pozostałym..pokazujcie sie "zafasolkowane"..jestem głodna nowych inf..od Was.. :D
Pozdrawiam i..tyłeczki-..swiecunie..ćwiczymy ćwiczymy..raz dwa.. :laugh:

Dorka a te tyłeczki w górze naprawdę skutkują? Mi sie jakoś w to nie chce wierzyć, a jak ostatnio powiedziałam mojemu facetowi to się chłopak ośmiał. W sumie chyba to nie jest potrzebne, no bo przeciez jak komuś się zdarza nieplanowana wpadka to dziewczyna chyba nie leży pół godzinki z tyłeczkiem w górze. :)

No to ok dzisiaj zamiast poduszki bedzie swieca!
pozdrawiam,zyczac udanych cwiczen w lozku i nie tylko!!! ;D

Hej dziewczynki, też słyszałam, że najlepiej "po" pupką do góry poleżeć. No cóż nie zaszkodzi spróbować. ;) ;)

reklama
Magi! Wielkie dzięki za informacje o testach!! Postanowiłam, że jak teraz nie będzie Fasolki to w maju je wypróbuje :)
Choć jak narazie nudności, wymioty i straszne bóle cycuchó, ale czy to nie wkrętka?? Choć moja przyjaciółka miała na początku ciążu dokładnie takie same objawy :) :) :) Zobaczymy, nie dajmy się. Życzę wszyskim szybkiego zafasolkowania

Do góry