reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Tak to prawda co pisze agi25-pozycje od tyłu-większe podobieństwo zajścia w ciąże i nie częściej niż co 2 ,3 dni-przytulanko,no i oczywiście wyluzowanie i nie myśleć tylko o zajściu. ;D

Zgadzam się w 100%, że przy stosunku trzeba się wyluzować, żeby czerpać z niego samą przyjemność, nie myśłąc o tym czy uda się zajść w ciążę czy nie. Co do pozycji, to nie mam pojęcia ale chyba każda jest dobra ;D Może tak w trakcie poeksperymentować i wybrać po prostu tą, w której będzie super orgaźmik ;D

Witam Wszystkie Panie :)
Mam jedno... wydaje się podstawowe pytanie... bo w różnych źródłach znalazłam różne wersje... Jak sprawdzić (najdokładniej jak jest to możliwe) kiedy są dni płodne?? Proszę pomóżcie!!! Pozdrawiam ciepluteńko wszystkie forumowiczki :)))
PS. Dajmy na to,że mam 29 dniowy cykl, okres wypada ... 20 dnia każdego miesiąca... Pomożecie??

Hej!

Vitall - Doda, pytanie jak Gierka - "Pomożecie?" ;D ;D ;D
Magi, gratuluję, przesyłaj nam pozytywne fluidy ciążowe :)
Bogda, dobrze brać wiesiołek na płodny śluz, mi tak poleciły inne dziewczyny z forum i rzeczywiście śluzik pierwszorzędny ;)
A więc Dziewczyny: do dzieła! Numerek z mężem od tyłu, (wcześniej 3 dni celibatu), a potem godzina leżenia z poduszką pod pupą ::) - musicie przyznać, że starnia są bardzo przyjemne ;D
Pozdrawiam :)

A czy możecie Kochnane Dziewczyny napisać mi coś o testach owulacyjnych? Plis. Chciałabym ich spróbować a nie mam pojęcia jak. Jak się nazywa taki test jak się go robi i kiedy i wogóle coś na ten temat. Liczę na Was Kobitki! :) Pozdrawiam

wiecie co???
jak my z mężem robiliśmy tego szkraba ze zdjęcia, to tuż po... leżałam z poduszką pod tyłkiem z 15 min by nic nie wypłynęło ;D
no i za pierwszym razem sie udało ;D
powodzenia życzę wszystkim przyszłym mamusiom ;)

Dzieki za informacje o tym wiesiolku,tylko czytalam tez ze jest on szkodliwy jak juz sie zajdzie,ale czytalam tez o syropach Gujazyl i mukosolwan-jak kolwiek to sie pisze i tez ponoc jest to dobra rzecz na sluz,ja pilam i juz mam fajny wiec zabieramy sie zaraz!
wyprobuje tez numer z poduszka!jestem w polowie cyklu wiec moze tym razem??? ;D ;D
milej niedzielki,pa,pa,kochane

reklama
No to dziś poleżę sobie z pupą do góry ;D bo rzeczywiście może za dużo ze mnie wypływa :(
oby pomogło .... dziewczynki trzymam kciuki za was i przyszłe nasze maleństwa!
POZDRAWIAM

Do góry