reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dolaczam sie do pozytywnego myslenia o dzidziach   :D Za 10 dni urlop, wiec na pewno bedziemy dzialac z mezusiem ::) Ja tez czasami o niczym innym nie moge myslec, jak tylko o zostaniu w koncu mamusia. NAPRAWDE CZUJE W SOBIE PELNA GOTOWOSC NA DZIECKO. Martwi mnie tylko, ze w moim przypadku to tak dlugo trwa, bo juz 10 m-cy staran za nami. Pocieszam sie, ze po 6 letnim czasie brania tabletek anty, moj organizm potrzebuje chyba wiecej czasu  :( na "oczyszczenie" niz ksiazkowe 6 m-cy.Po prostu moj gin. mowi ze jestem okazem zdrowia i nic mi nie dolega. Ja sama wiem, ze psychika powoli mi "siada" i czasami nerwy mam takie ...ech... :(
Z drugiej strony, wiem , ze musze byc silna i nie poddawac sie!!! A to forum  i Wy kobietki jestescie po prostu super  :D :D :D POZDRAWIAM NA ZIELONO BO TO KOLOR NADZIEI

reklama
no i ja teraz przylanczam sie do starajacych!!postanowilam ze taki bedzie plan:plemniki sa najaktywniejsze o 4 nad ranem a 30 min przed moj mezus powinien napic sie troszke kawki!!to je ponoc pobudza i sa szybsze!po wszystkim pupa do gory nogi o sciane i tak z 20 min!popijam juz syropek i takze 2 dni przed sama owulacja sie powstrzymiemy!a jak nadejdzie juz owulacja(o ile nadejdzie - bede korzystac z testow owulacyjnych) to bedziemy dzialac od tej 4 do nocki!!a ile w tym przyjemnosci hehe!!aha no i jeszcze slyszalam ze lepiej kochac sie od tylu bo to tez pomaga!!zobaczymy czy sie uda!!!! zycze wszystkiego dobrego i caluje wszystkie kobitki starajace sie!!

LILITH -ślicznie to wszystko zebralas..widać śledzisz na biezaco posty BB:)..i przygotowana jesteś na 5+:)-CZYLI dzidziusia:)
Tego wszystkim życze!

Lilith podziwiam... jak bym tak nie mogła. Na trzy cztery - ale może macie rację- mam nadzieję że wam sie uda. Trzymam kciuki

oj dziewczynki, jestem dzisij smutna :( :(
odebrałam te wyniki prolaktyny i progesteronu. i nie jest za dobrze. progesterony mam w bardzo dolnych granicach normy(norma od 0,95 a ja mam 1). gorzej jest z prolaktyną :mad:, której poziom wynosi 69, a norma jest do 25. i to mi blokuje jajeczkowanie. wczesniej tez mialm podwyższoną (do 38) i bralam bromergon na obniżenie, po który czułam sie FATALNIE.po 3 mieisącach odstawilam i chyba znowu musze zacząć brac :(. w tym cyklu prawdopodobnie nie było jajeczkowania, widze po temperaturze. czuje sie zniechęcona...
nadzieja tylko w BOGU...

Aletko, ja juz bylam z tym u lekarza!tak ja napisdalam, po odstawieniu, w ciągi 3 tygodni prolaktyna wzrosla mi z około 5 do 69!
a ty bralas co c na ta prolaktynę? dziewczyny, slyszalyscie może cos na temat preparatu CAstagnus?

reklama
Aletka trzymam kciukasy i życzę abyś szybciutko urodziła,i oczywiście łapie przesłane przez Ciebie ciążowe fluidy-mam nadzieje ,że szybciutko na mnie zadziałają. ;D

Do góry