reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Aletko trzymam kciuki abyś już wkrótce mogła przytulić i ucałować Dar Niebios :) Trzymam kciuki żeby poród był jak najkrótszy :) A dzidziuś najśliczniejszy :) Pozdrawiam :)

N Agga strasznie mi przykro :( Jednak mam nadzieję i życzę z całego serca aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli i aby było wporządku, a pamiętaj INACZEJ BYĆ NIE MOŻE :) Napewno będzie dobrze, zobaczysz :)
Pozdrawiam ciepluteńko :)

reklama
ALETKO powodzenia, szybkiego porodu ,zdrowej dzidzi i cycków pełnych mleka.JESTEM Z TOBA CAŁUSKI OLIWKA

Hej Aletko..informuj nas na bieżąco co tam u Ciebie :) Mocno Ci kibicujemy. Będziesz usprawiedliwiona tylko i wyłącznie wtedy, gdy już pojedziesz na porodówkę...wtedy te 2 dni odczekamy :D W pozostałch przypadkach czekamy na stałe relacje ;)

P.S. Dzidzio Aletki, chodź zobaczyć świat jaki jest piękny ;)

Buziaczki dla starajacych sie- no i oczywiscie- tych- które wkrótce będą tulić Dzidziusia- Aletko! ;)..POWODZENIA!

Ja chyba zaczynam pomału w to wątpić :( Eh... Nie mogę zrozumieć co ze mną jest nie tak :( Czasem jestem taka happy i pełna wiary ale coś mnie dziś znów dopada smutek :( Pewnie to jakieś hormonki przed okresowe... :(
POWODZENIA DZIEWCZYNY :)

Aletko cały czas trzymam kciuki najmocniej jak można :) :) :) Może zacznij opowiadać dzidziusiowi jakie śliczne rzeczy i jacy wspaniali ludzie na nią czekają a napewno "wyjdzie". Powodzenia :)

Aletko postanowiłam nic nie planować... co ma być to będzie... Bów wie najlepiej kiedy będę gotowa :)
Dziękuję za ciepłe słowa :)
PS Może też doznam takiego miłego zaskoczenia jak Ty ;D A teraz trzymam kciuki za Ciebie tzn. rychłe i szybkie rozwiązanie :)
Namów męża ładnie żeby nam tu dał znać jak urodzisz :) Wkońcu wszystkie będziemy ciociami :)

Hm, Dodeczko. jak mozesz topodaj mi przepis na nieplanowanie i niemyslenie o dziecku. bo dla mnie jakos nie wychodzi i ciągle sobie myśle i wyobrazam różne sytuacje z dzieckiem...

Elżbietko ale ja nie zapomniałam całkowicie :) a najlepszym dowodem na to jest to że zrobiłam sobie test rano, bo tyle już leżał że postanowiłam że to ostatnio test który robię !!! Tzn. postanowiłam że jak okres zacznie mi się spóźniać ponad tydzień to wtedy pójdę do apteki i kupię a jak ja wiedziałam że on sobie gdzieś tam w szafce leży to mnie korciło :) No i oczywiście negatywny jakże by mogło być inaczej :D :D :D
Ale mnie to nie martwi dziś jakoś specjalnie, wiem że wkońcu się uda ufam Bogu i wiem że On mi pobłogosławi w najodpowiedniejszym momencie :) Wierzę w to całym sercem :) Gdy pojawia się w mojej główce myśl o dzidziusiu to zaczynam coś robić... cokolwiek żeby się czymś zająć albo myślę o byle czym żeby tylko nie o dziecku... czasem pomaga...
Wiesz Elżbietko, sama chciałabym tak całkowicie zpomnieć o dzidziusiu... bo wiem że jak przestanę o nim myśleć to Bóg mi je da :) Nie wiem skąd ta pewność... :)
Trzymam kciuki żebyśmy jak najszybciej (wszystkie tutaj) zapomniały o staraniach i zafasoklowały :) Tak jak np. Gosik czy Aletka :) Pozdrawiam gorąco :)

reklama
hm...bede sie strala nie myslec za dużo. testów to w tej chwili ma 3, ale jakos mnie nie korco zeby robic. po prostu nie czuje sie w ciąży.
starm sie ufac Bogu, ale czasami wątpie i mysle że nie zasługuje na takie błogosławieństwo...

Do góry