reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzięki dziewuszki!!
jakoś nie jestem przekonana do homeopatii, moze dlatego zer pracuje w służbie zdrowia i wiem na czym to polega...
zakupilam dzisiaj bromergon, mam juz testy owilacyjne, wiec pomalutku bedziemy dzialac
i mam taką nadzieje ze cerwiec - lipiec sie uda, a napeno w sierpniu po urlopie
juz nie moge sie doczekac brzuszka!!
i tego żeby zostac ciocią
Aletko, dużo siły życze na rozwiązanie!!
jakoś nie jestem przekonana do homeopatii, moze dlatego zer pracuje w służbie zdrowia i wiem na czym to polega...
zakupilam dzisiaj bromergon, mam juz testy owilacyjne, wiec pomalutku bedziemy dzialac
i mam taką nadzieje ze cerwiec - lipiec sie uda, a napeno w sierpniu po urlopie
juz nie moge sie doczekac brzuszka!!
i tego żeby zostac ciocią
Aletko, dużo siły życze na rozwiązanie!!
Vitall - Doda
Fanka BB :)
No piękne plany ;D Podziwiam ;D Ja narazie nie planuję... zobaczymy jak będzie W tym cyklu troszkę próbowaliśmy ale nic z tych prób więc jak sobie obiecałam czekamy do września Może po wakacjach nasze organizmy będą wypoczęte i gotowe do starań
Trzymam za Was kciuki dziewczyny Szczególnie za te starające się obecnie Ja wracam do nauki
Trzymam za Was kciuki dziewczyny Szczególnie za te starające się obecnie Ja wracam do nauki
Elżbietka
mother of two sons&angel
no niby tak, ale ja jakos tak sceptyczniepodchodze do tego. no a jak sie nie wierzy że niepomoże, to nie pomoze. wierze natomiast w to, że Bóg może mi pomóc i modle sie o to.
a dodatkowo od dzisiaj znowu łykam bromergon (to nie jest hormon) na obniżenie prolaktyny, poprzednio pomog ło, tylko chyba za wczesnie odstawilam. bede łykac do skutku, oby jak najszybszego. no i tak jak pisalam mam juz testy owulacyjne i od nastepnego cyklu bede czatowac na owulacje. ciążowe testy tez nabyłam!!nie widze inaczej, jak tylko dwie kreski na nich (w przyszłosci jak juz zrobie )
Aletko, nie odwaz sie urodzić przed 21 maja!!
a dodatkowo od dzisiaj znowu łykam bromergon (to nie jest hormon) na obniżenie prolaktyny, poprzednio pomog ło, tylko chyba za wczesnie odstawilam. bede łykac do skutku, oby jak najszybszego. no i tak jak pisalam mam juz testy owulacyjne i od nastepnego cyklu bede czatowac na owulacje. ciążowe testy tez nabyłam!!nie widze inaczej, jak tylko dwie kreski na nich (w przyszłosci jak juz zrobie )
Aletko, nie odwaz sie urodzić przed 21 maja!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
no to romantyczny wieczór/noc z mężem i na porodóweczke! przyjemne i działa rozluźniająco na szyjkę, czyli przyspiesza rozwarcie
Elżbietka
mother of two sons&angel
Jagusiu, urlop dopiero w sierpniu i tylko dwa tygodnie, ale wyjeżdzamy tylko na tydzień. no ale może tydzień wystrczy, żeby wrócilo nas więcej . a może pojedziemy już z fasolka...
reklama
malaga
Fanka BB :)
A ja się strasznie boję naturalnego porodu :-[
W sumie nie muszę, bo raczej nie będzie mi dany. Podczas ostatniej wizyty u okulisty zostałam uświadomiona, że sama ciąża może wpłynąć na pogorszenie wzroku, nie mówiąc już o naturalnym porodzie, który pani doktor mi szczerze odradzała. Najbardziej zmartwiły ją zmiany zwyrodnieniowe w obrębie siatkówki.. Mam zrobić dokładne badania pod tym kątem, jak będę w ciąży.
Zobaczymy.. Troszkę mnie przeraziła...
W sumie nie muszę, bo raczej nie będzie mi dany. Podczas ostatniej wizyty u okulisty zostałam uświadomiona, że sama ciąża może wpłynąć na pogorszenie wzroku, nie mówiąc już o naturalnym porodzie, który pani doktor mi szczerze odradzała. Najbardziej zmartwiły ją zmiany zwyrodnieniowe w obrębie siatkówki.. Mam zrobić dokładne badania pod tym kątem, jak będę w ciąży.
Zobaczymy.. Troszkę mnie przeraziła...