reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Elżbietka, jeśli chcesz dam Ci namiary na babkę, która zajmuje się homeopatią. Znam wiele osób, które wyciągnęła z problemów hormonalnych.

reklama
no wsumie tak to bedzie wygladac hehehe na trzy cztery...zobaczymy tez jak to bedzie wygladac w praktyce!i czy zeczywiscie sie sprawdza heheeh!!!

dzięki dziewuszki!!
jakoś nie jestem przekonana do homeopatii, moze dlatego zer pracuje w służbie zdrowia i wiem na czym to polega...
zakupilam dzisiaj bromergon, mam juz testy owilacyjne, wiec pomalutku bedziemy dzialac;)
i mam taką nadzieje ze cerwiec - lipiec sie uda, a napeno w sierpniu po urlopie:):)
juz nie moge sie doczekac brzuszka!!
i tego żeby zostac ciocią;)
Aletko, dużo siły życze na rozwiązanie!!

No piękne plany ;D Podziwiam ;D Ja narazie nie planuję... zobaczymy jak będzie :) W tym cyklu troszkę próbowaliśmy ale nic z tych prób więc jak sobie obiecałam czekamy do września :) Może po wakacjach nasze organizmy będą wypoczęte i gotowe do starań :)
Trzymam za Was kciuki dziewczyny :D Szczególnie za te starające się obecnie :) Ja wracam do nauki :(

Dobrze dobrze-piątaski zacisnięte;)..a ludzie z 21 maja to-DOBRZY-CUDOWNI I KOCHANI LUDZIE Aletko.. ::)wiem co mówie:)- mój maż urodził się 21 :D maja

Elżbietka, szkoda, bo wiem z doświadczenia tych osób, że hromonami można zrobić wiele złego.
Ale wiem, że w Polsce środowisko lekarskie jest przeciwne nawet homeopatii, która jest już przecież uznana za gałąż medycyny ;)

no niby tak, ale ja jakos tak sceptyczniepodchodze do tego. no a jak sie nie wierzy że niepomoże, to nie pomoze. wierze natomiast w to, że Bóg może mi pomóc i modle sie o to.
a dodatkowo od dzisiaj znowu łykam bromergon (to nie jest hormon) na obniżenie prolaktyny, poprzednio pomog ło, tylko chyba za wczesnie odstawilam. bede łykac do skutku, oby jak najszybszego. no i tak jak pisalam mam juz testy owulacyjne i od nastepnego cyklu bede czatowac na owulacje;). ciążowe testy tez nabyłam!!nie widze inaczej, jak tylko dwie kreski na nich (w przyszłosci jak juz zrobie ;))
Aletko, nie odwaz sie urodzić przed 21 maja!! ;) ;)

Jagusiu, urlop dopiero w sierpniu i tylko dwa tygodnie, ale wyjeżdzamy tylko na tydzień. no ale może tydzień wystrczy, żeby wrócilo nas więcej ;). a może pojedziemy już z fasolka...

reklama
A ja się strasznie boję naturalnego porodu :-[
W sumie nie muszę, bo raczej nie będzie mi dany. Podczas ostatniej wizyty u okulisty zostałam uświadomiona, że sama ciąża może wpłynąć na pogorszenie wzroku, nie mówiąc już o naturalnym porodzie, który pani doktor mi szczerze odradzała. Najbardziej zmartwiły ją zmiany zwyrodnieniowe w obrębie siatkówki.. Mam zrobić dokładne badania pod tym kątem, jak będę w ciąży.
Zobaczymy.. Troszkę mnie przeraziła...

Do góry