reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Aha czyli i to i to ;D ;D ;D To myślę że najfajniejszy ten dzień jajeczkowania ;) :p
Nie no... tak serio to ja myślę że nie ma konkretnej recepty na zaciążenie... Wydaje mi się że trzeba zapomnieć że chce się maleństow i zaufać Bogu, bo moim zdaniem wszystko zależy tylko i wyłącznie od Niego...

Miłej niedzieli :)

reklama
wITAJCIE- MI GIN POWIEDZIAŁ, ZEPRZED OWULACJĄ MOŻNA SIĘ WSTRZYMAC Z DWA DNI..NAZBIERAC DUŻO "AMUNICJI":)..I STRZELAC NON STOP W PLODNE DNI:):):):):):):) ::)

Dodeczko..mam tak samo.., ze z jednej strony PRAGNE dzidziusia..a z drugiej..tak nachodzi mnie.., czy ja doroslam już do tak powaznej decyzji..i wymyslam trochę..a to jeszcze..a tamto...moze kazda Dorota tak ma:)?..bo tak masz równiez Dodeczko na imię-tak??:) ::)

Doreczko chyba masz rację co do tych imion :D Tak też mam na imię Dorota ;D Może coś w tym jest ??? Dziwi mnie to wszystko co czasem pojawia się w moim umyśle ;D ;D ;D A jak ja nigdy nie będę się czuła gotowa ??? Moja kumpela która jest ode mnie starsza ma 7 miesięcznego synka i mówiła mi że ona też nie czuła się gotowa... tymbardziej że to była wpadka ale świetnie daje sobie rade :D No i wszystko mi mówi że tak naprawdę gotowości uczy nas dopiero dziecko... bo wtedy to już nie mamy wyjścia :) Mimo tego jakoś taka niedojrzała się czuję w tej kwestii... ale najważniejsze to zafasolkować ;D i tego musimy się trzymać ;D

Elżbietko mi też często brakuje już sił w prośbach... pytam "dlaczego" i czasem chwytam tak straszne doły że nie da się tego opisać... wydaje mi się wtedy że jestem do niczego, że nie zasługuję na dzidziusia...
Przeważnie tak mam jak pojawia się @... ale nie zawsze. Nikt wtedy nie potrafi mi tego przetłumaczyć że tak ma być, że wkońcu/wkrótce będę szczęśliwą mamusią :) poprostu zamykam się w sobie i nic do mnie nie dociera... boję się tych chwil, bo z każdą czuję się słabsza :(
No ale teraz jest OK więc muszę się tego trzymać ;D Wy też się dziewczyny nie poddajcie NIGDY wkońcu los będzie dla nas łaskawy a Bóg nas wysłucha... w to bez wątpienia wierzę całym sercem :) Pozdrawiam cieplutko :)

Wiesz, Dodeczko!
są momenty że jestem pewna że to już niedługo i wtedy tak cieplutko sie robi wokól serca. kłade sobie wtedy rękę na brzuszek i sie gorąco modlę. ale czasmi tez mam takie chwile zwątpienia i mysli że nie zasługuje na takie błogosławieństwo, ale w sumie Boże błogosławieństwo nie zależy od naszych zasług!!na szczęście!! wiec modlimy sie razem z mężem wytrwale i wierze że w końcy zobacze te dwie kreseczki!!życze wszyskim którzy tego pragna, zeby jak najszybciej sie spełniło!!

Dzisiaj znalazlam to forum i bardzo mi sie tu podoba :)

My wlasnie w tym konczacym sie cyklu zaczelismy starania :) Teraz czekamy na efekty :)

reklama
Probujemy nadal...wczoraj zalozylam moje najseksowniejsze sandalki malo rownowagi nie stracilam ;D). Przyjemne te nasze pierwsze starania.
Pogoda nie nastraja na wychodzenie z domu, wiec moze dzis znow akcje powtorzymy (obcasy odpadaja).
Elzbietka - jak tam u Was? Glowa do gory...coraz dluzsze dni..planujecie jakis urlop? Bo to zawsze dobry czas na "rozluznienie".
Papapa

Do góry