reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

elżbietko, nie przejmuj się tak tym wszystkim. Ja wręcz jestem pewna, że powodem wcale nie są jakieś choroby...że wszystko jest w porządku i że wkrótce będzie dzidzia, po prostu niektórzy już tak mają, że czasamimuszą dłużej poczekać :) powodzenia!!!

reklama
każde swoje dzieciątko, niezależnie ile ich będziesz miała, niewątpliwe bardzo mocno będziesz kochała...tego to ja jestem pewna, wyczekane = ukochane :D
ja jestem ciekawa jak ja będę przeżywać kiedy kolejny cykl nic nie przyniesie, na razie póki się nie staram to mam looozik, ale pewnie jak będę już się starać będę podobnie jak wy mocno czekać co miesiąc....
ale wtedy wy pewnie juz będziecie brzuchate, albo dzieciate i na pewno podniesiecie mnie na duchu nie ??? ;) ;) ;)

Hej Elzbietka, przestan o takich rzeczach teraz myśleć!!!
Może lepiej pomyśil jak zorganizować romantyczny wieczór, żeby było inaczej niż zawsze, może zmiana otoczenia, może zmiana przyzwyczajeń....??? Może właśnie jakieś zmiany zaowocowałyby fasolinką???
Nie myśl o tych negatywnych przyczynach. Jeszcze trochę popróbuj :) Pod presją nic nie wyjdzie. Sciskam kciukasy.

Margolis szczesciaro ty :) ja bym musiala mojego mezusia popychac do testow :( strasznie sie skrzywil jak zobaczyl kubeczek :(
Elzbietkomoja rada jak przedtem - zrelaksuj sie i cieszcie sie bycia razem :)
powodzenia dziewczynki - moze niedlugo tez bedziemy z pieknymi brzuszkami jak Aletka ;)

Hej Aletka! Ja 29 kończę w listopadzie! Niestety nie uda mi sięw tym czasie być już mamąale mam nadzieję, że chociaż będę już wtedy w ciąży... Tak bym chciała by czerwiec okazał się "brzemienny" w skutkach ;)

Bardzo dziękuję! A ja Tobie szybkiego porodu i cudownego dzidziusia! Tylko nas tu nie opuszczaj :D

reklama
Dorka no może nam się uda ;D Ale by było super :D Hi :D Na 3...4... przeszłybyśmy do galerii brzuszków ;)
No ja trzymam narazie kciukaski a za niedługo (powiedzmy że za niedługo;D ) puszczam piąstki podwijam rękawy i do roboty :) :) :) Wy też się nie obijajcie dziewczyny...
Oby nam się udało wkońcu dziewczyny ...

Do góry