reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Anulka no tak , tam masz inny login.
Sylwia to tylko potwierdzilo badania hormonalne z 2 cykli , ze u mnie oki.:)

LILITH znalazłam Cię ale dopiero dziś.Ja tam jestem dopiero pierwszy miesiąc a zbytnio nie mam czasu na klikanko i nawet nie wiem czy przedłużę konto.
Sylwi dlatego nie daję sobie na ciążę szans.

a ja się troszkę uśmiałam dzisiaj.:-D:-D
Poszłam do centrum handlowego, i tak chodzę sobie po sklepach ,chodzę, aż tu nagle tak mi się zakręciło w głowie że ja patrzę a ja na obcego faceta lecę....:-D:-D

wydarłam szybciej z tego sklepu chyba niż weszłam tak mi głupio było......

śmiałam się sama z siebie normalnie....

pozdr

Oj Sylwia Sylwia już się rzucasz w ramiona obcego faceta?
Lilith dziś znów troszkę spadło.Nie wiem naprawdę co o tym myśleć.

Anulka ja niestety ci nie pomoge bo sama nie znam sie na tym zbyt dobrze:( a kiedy masz wizyte u gina?

ja też się nie znam ale wydaje mi sie Anulka , że jest to cykl bezowul., ale mogę się mylić....

a co do obcych facetów, to jak to mówia mąż w pracy a myszy charcują...hehe;-)

reklama
Do góry